Prins Joachims søde tradition: Fødselstræer til børnene

Marie, Athena, Henrik og Joachim samlet til prins Henriks første skoledag.

Marie, Athena, Henrik og Joachim samlet til prins Henriks første skoledag.

Foto: All Over

Selv om prins Joachim og resten af familien ikke længere bor på Schackenborg, så er der stadig en kæmpestor tilknytning for familien til slottet.

Joachims børn er vokset op på Schackenborg, og der er en helt særlig ”arv” efter børnene i Schackenborgs have, så der altid er et minde om prinserne og prinsessen.

- På hvert af mine børns fødselsdage, har jeg fået plantet et træ til dem i haven. Man er jo selvfølgelig aldrig herre over præcis hvornår, et barn fødes, så derfor har jeg i god tid inden hver fødsel både valgt træet og dets placering, så alt var klart, når dagen kom, forklarer prins Joachim til Schackenborg.dk.

- Hvert barn har sit eget træ. Prins Nikolais træ er en blodbøg, der blev plantet den 28. august 1999. Da prins Felix kom til verden den 22. juli 2002 blev der plantet et smukt tulipantræ. Fem år efter, den 4. maj 2009, plantede vi et akacietræ, da Prins Henrik blev født. Og det sidste træ i haven blev sat i jorden den 24. januar 2012. Det er Prinsesse Athenas canadiske løn, der fra midten af september hvert år står i helt skarpe røde farver i Schackenborgs have.

Se billederne af træerne her på Schackenborg.dk.

Se billeder af prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena her: 

Nikolai, Felix, Henrik og Athena

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close