Nyheder29. september 2016

Prins Joachim: Køb mit franske sommerslot

Lejerne blev væk, så nu sælger prinsen luksusboligen i sydfranske Provence - ejendommen var oprindelig Joachim og Alexandras drøm
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-35388.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Den sydfranske villa med de lyseblå skodder skulle have været lejet ud og forsødet ejerens driverliv med op imod 34.000 skattefri kroner om ugen.
Men lejerne dukkede aldrig op, og nu har prins Joachim sat sit luksussommerhus på 362 kvadratmeter til salg.
Joachim vil have 2,2 millioner euro – ca. 16,4 millioner kr. – for sommerboligen, som har privat pool, fem soveværelser, fem badeværelser og en pragtfuld udsigt.
https://imgix.seoghoer.dk/1-tsl-jokkes_hus_med_gps-caption.jpg
 Foto Thomas Laursen
Joachims sommerslot ligger under en times kørsel fra lufthavnen i Nice. (Foto: THOMAS LAURSEN) Ejendommen ligger på en sydvendt bjergskråning i Provence nær landsbyen, hvor modeskaberen Christian Dior blev født.
Den franske luksusbolig var oprindelig Alexandra og Joachims drøm. Gennem flere år holdt de ferie med tørklædedronningen Charlotte Sparre og hendes mand i Sydfrankrig. Marie uden indflydelse Alex og Joachim fik smag for at have deres eget sommerslot blandt druemarker og baguette-bagere og fandt derfor en egnet plet i bjergene uden for Grasse.
https://imgix.seoghoer.dk/a3726477-ce50-4bd0-9808-a56d2738d447.1.10.jpg
 Foto: Homeaway.dk
Bliver det for varmt, er der adgang til en swimmingpool på 6 x 12 meter. (Foto: Homeaway.dk) Siden opstod nogle private udfordringer, der som bekendt endte med en skilsmisse.
I 2009 viste SE og HØR fotos af et forladt fundament på grunden, som Alexandra og Joachim havde købt. Det kongelige byggeprojekt var sat i bero på grund af problemer med entreprenøren. Nogle år senere var problemerne løst og huset færdigbygget, så Marie og Joachim kunne tage det i brug. Det har formentlig spillet ind på det forestående salg, at prinsesse Marie aldrig har haft nogen indflydelse på valget af sommerboligen. Hverken på adressen i Provence eller på indretningen af boligen. De valg var taget af Alexandra og Joachim, inden Marie kom ind på scenen. Tættere på mormor Maries mor bor selv uden for Avignon, 200 kilometer længere mod vest – måske havde prinsessen foretrukket en feriebolig der, i nærheden af børnenes mormor? Med et sommerhus i nærheden af Avignon ville Marie og Joachim også komme tættere på dronningen og prins Henriks vinslot i Cayx.
SE og HØR har tidligere dokumenteret, at prins Joachim har haft store problemer med at leje luksushytten ud. Med sin ven Christian Scherfig som mellemmand lagde prinsen optimistisk ud med at forlange 34.000 kr. for en uge i højsæsonen.
https://imgix.seoghoer.dk/joachims_sommerhus_i_frankrig_til_salg.jpg
 Foto: Homehunts
Sådan bliver Joachims sommerslot forsøgt solgt på nettet. (Foto: Homehunts) Senere blev prisen sat helt ned til 22.000 kr. pr. uge i lavsæsonen, men et kig i bookingkalenderen viste, at interessen for at leje det helt nye hus var minimal. For de heldige, som har 16,4 millioner kr. stående på kontoen, er der nu mulighed for at erhverve en moderne feriebolig bygget i gammel stil i det sydfranske.

Sponsoreret indhold