Nyheder28. marts 2017

Stort galleri: Premiere på Casper Christensen og Frank Hvams nye film

Når Danmarks to største komikere igen er aktuelle på det store lærred, står stjernerne i kø for at komme i biffen - også selvom det bare er tirsdag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wen_1615.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Casper Christensen og Frank tiltrak noget af en gæsteliste, da de tirsdag aften havde premiere på deres længeventede film DAN DREAM.

Filmen finder sted i 1980'erne, hvilket var årsagen til, at både Casper og Frank i en længere periode gik rundt og så lidt fjollede ud med bl.a. et (for tiden) meget autentisk overskæg.

Her kaster en gruppe fantaster sig ud i at udvikle verdens første elbil, og selv om det lyder temmelig seriøst, så er det stadig Casper Christensen og Frank Hvam, der står bag - så humor kommer der nok ikke til at mangle i deres nye film.

Til premieren viste d'herrer da også, at de er nogle af de største i branchen, for det væltede ind med store danske navne.

Udover medvirkende som Lars Hjortshøj og Mia Lyhne, så gæstede også Nikolaj Lie Kaas, Bent Fabricius, Søren Rasted, svigerfar Jarl Friis-Mikkelsen og et hav af andre spændende navne den røde løber på Bremen Teater i København.

Du kan se nogle af højdepunkterne fra premieren i galleriet herunder.

DAN DREAM premiere

Sponsoreret indhold