Nyheder 7. februar 2017

Casper og Frank som 80'er-originaler: Se den skøre "Dan Dream"-trailer

Frank Hvam og Casper Christensen kan opleves som elbil-opfindere i den nye trailer for folkekomedien "Dan Dream"

En tvivlsom elbil, masser af ansigtsbehåring og en dansende udgave af Casper Christensen i et par bittesmå underbukser er bare et par af ingredienserne i den nye folkekomedie "Dan Dream", som Casper Christensen og Frank Hvam står bag. I filmen følger vi tilblivelsen af Danmarks første elbil.

- Historien er frit inspireret af et af de mest ikoniske danske pressebilleder fra 1980’erne – præsentationen af den danske elbil ”Hope Whisper”, der kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum i 1983, lyder det i en pressemeddelelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 30. marts kan danskerne se hele filmen, men allerede nu kan du smugkigge på de skøre scener, der sprudler af 80'er-stemning.

- Filmens trailer lover 80’er-nostalgi i meterlange baner og viser bl.a. smugklip af en dansende Casper Christensen i morgenkåbe, Frank Hvam med vildtvoksende fuldskæg, Lars Hjortshøj som borgmester med spektakulært hentehår, Magnus Millang som enarmet mekaniker og først og sidst… en flok excentriske drømmere og elbilen, der skabte overskrifter for godt 35 år siden.

Sponsoreret indhold