Nyheder29. december 2018

Preben Kristensens mand har tabt 42 kilo efter operation

Preben Kristensens mand, frisør og stylist Søren Hedegaard, har tabt sig 42 kilo efter en operation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/preben_kristensen.jpg
 (Foto: Aller Media)

Frisør og stylist Søren Hedegaard besluttede en juledag for et par år siden at gøre noget radikalt ved sin vægt.

Alt for længe havde han været alt for overvægtig, og når han endelig havde haft held til at tabe sig, kunne han ikke holde vægten nede. Han endte altid med at tage det hele på én gang til.

Derfor valgte Søren Hedegaard, der privat er gift med Preben Kristensen, at få en såkaldt gastric sleeve-operation. Det er omkring halvandet år siden, han lagde sig på operationsbordet – og siden har han tabt hele 42 kilo.

Det fortæller han i et stort interview med Ekstra Bladet.

I dag vejer den 63-årige frisør og stylist 86 kilo, og han er gået syv-otte numre ned i tøj.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20180215_mr_folketeatret_022-1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Preben Kristensen og Søren Hedegaard til premiere på Preben Kristensens 40-års jubilæumsforestilling "Suffløren"på Folketeatret i februar 2018. Foto: Mikael Rieck

– Nu skal alting ikke handle om udseende, men jeg kan faktisk passe tøj i den størrelse, jeg brugte, da jeg gik ud af gymnasiet, griner Søren Hedegaard i interviewet med Ekstra Bladet og tilføjer:

- Efter operationen og det halvandet års tid, der er gået siden, hvor jeg langsomt har tabt mig, er jeg nærmest blevet transformeret og skabt på ny. I dag kan jeg slet ikke bære at se fotos af mig selv og min fedme. Der er sket så meget godt, i takt med at kiloene er raslet af. Før led jeg af træthed, jeg havde astma, for højt blodtryk, forhøjede kolesteroltal for nu at nævne noget. Ikke alt er væk, men de tilbageværende skavanker er reduceret med 50-60 procent.

Preben Kristensen og Søren Hedegaard har dannet par i over 30 år, og i 2005 fik de papir på hinanden. Men de to er ikke kun ægtemænd. De er også bedste venner.

Det har Preben Kristensen tidligere fortalt under optagelserne til TV-programmet "Her er dit liv", hvor Preben Kristensen var hovedperson.

- Da vi mødte hinanden, sagde det bare bang, og vores venskab og kærlighed til hinanden er stor. Vi er hinandens bedste venner, lød det kærligt fra Søren Hedegaard.

Sponsoreret indhold