Preben Kristensen kigger ikke på andre mænd

Søren Hedegaard og Preben Kristensen har været sammen i næsten 30 år - her fortæller skuespilleren, hvordan den ged skal barberes

Søren Hedegaard og Preben Kristensen har været sammen i næsten 30 år - her fortæller skuespilleren, hvordan den ged skal barberes

Foto: All Over

Linie 3's Preben Kristensen plejer at være meget diskret omkring sit privatliv og forholdet til kendisfrisøren Søren Hedegaard, men i et nyt interview med Billed-Bladet fortæller komikeren, hvordan man kan være sammen med den samme person i 29 år.

- Det handler om at satse på forholdet. Fra man beslutter sig og satser på det. Der er ikke andet, og længere er den jo ikke, fortæller Preben Kristensen.

Læs også: Preben Kristensen: Gi' mig en tv-rolle

Men selv om det umiddelbart lyder forholdsvis let og ligetil, medgiver entertaineren, at man ikke kommer igennem så mange år uden nogen bump på vejen.

- Det kræver arbejde, og så skal man selvfølgelig være enige om nogle ting. Det finder man ud af hen ad vejen. Vejlede hinanden og give hinanden plads, lyder opskriften fra Preben Kristensen.

Læs også: Preben Kristensen: Redder Thomas og Anders

Han mødte sin udkårne, som han blev hemmeligt gift med i 2005, da han var 29 år, og siden har han aldrig overvejet at finde andre græsgange.

- Personligt har jeg aldrig haft brug for at søge noget andet. Jeg har haft det fint, der hvor jeg er - og var, siger den 58-årige skuespiller til Billed-Bladet.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close