Praktikanten og Flotte Fyr: Hede nøgenbilleder

Flotte fyr og Thomas Skov giver den som kalender-skår. Ser her, hvordan du får fat i en

Flotte fyr og Thomas Skov giver den som kalender-skår. Ser her, hvordan du får fat i en

Foto: All Over og Fotografpigen.dk

I sidste uge kunne vi her på sitet præsentere et link, hvor tv-værten Thomas Skov Gaardsvig optrådte splitternøgen som model ved et croquis-arrangement.

Nu stiller tv-manden endnu en gang op, som gud har skabt ham - denne gang på en række hede billeder til en ny kalender:

- Jeg har i min tid haft masser af kalendere med killinger og hundehvalpe og alt muligt, men nu synes jeg det er blevet tid til at give danskerne den kalender de fortjener, fortæller værten fra Verdens bedste tv-program på DR HD.Læs også: Thomas Skov Gaardsvig nøgen

Til kalenderen har han lokket Flotte Fyr, kendt fra programmet Sommer i Sunny Beach, til at stille op på 12 frække billeder sammen med ham taget af Fotografpigen.dk.

- Det var en spændende opgave. Det er ikke så tit jeg har været nøgen foran et kamera, og slet ikke sammen med en anden mand, fortæller Thomas Skov, der dog afslører, at han er svært tilfreds med resultatet.

- Jeg håber vi kan skabe en hype omkring den. Det er ikke alle billederne der er nøgenbilleder, men danskerne skal især glæde sig til maj og august, fortæller han begejstret.


August-billedet her burde nok kunne gøre en kvinde eller to opstemte...

Læs også: Flotte fyr sælger sin krop igen

Vil man have Thomas Skov Gaardsvig på væggen, kræver det i første omgang, at man ser aftenens udgave af Verdens Bedste tv-program på DR HD klokken 19 eller følger med på www.dr.dk/mama de kommende dage.

- I første omgang har vi kun trykket et lille antal eksemplarer, men hvis det hitter skal jeg nok sørge for, at der bliver kalendere nok til alle danskerne, lover værten.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close