Nyheder8. september 2017

Præsten i sin tale: Peter Zobel var aktiv til det sidste

Erhvervsmanden Peter Zobel blev her til eftermiddag bisat fra Sankt Pauls Kirke i Nyboder
https://imgix.seoghoer.dk/peter-zobel.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Erhvervsmanden Peter Zobel blev her til eftermiddag bisat fra Sankt Pauls Kirke i Nyboder i København.

Her var både kendte og kongelige mødt op for at tage afsked med den 81-årige erhversmand.

Det var den kendte præst Kathrine Lilleør, der forestod bisættelsen, og sin 20 minutter lange tale om Peter Zobel, kom hun blandt andet ind på, at han var aktiv til det sidste.

I fredags var han nemlig på jagt, hvor han skød to ænder. Lørdag var Peter Zobel til 60 års fødselsdag.

I sin tale fortalte Kathrine Lilleør også, at Peters selskabelighed var kommet tilbage de seneste år.

- Som hans søster fik sagt, så var balkortet så fyldt i perioder, at der ikke var to damer i Nordsjælland, der løftede en kop te, uden at Peter løftede med, sagde Kathrine Lilleør i talen.

Peter Zobel har i mange år levet med sygdommen KOL, men i sin tale fortalte præsten også, at det ikke var der, der var skyld i hans død.

- Peter døde ikke af en sygdom, men med en sygdom, fortalte præsten i talen.

Peter Zobel efterlader sig børnene, Caroline, Rigmor, Sarah, Alexander og Nicolai Zobel, der alle var til stede ved dagens bisættelse.

Du kan se alle billederne fra Peter Zobels bisættelse i galleriet herunder

Artiklen fortsætter efter billedet

Peter Zobels bisættelse - 8. september 2017

Peter Zobel var gift tre gange

Livet har dog ikke altid været en dans på roser for Peter Zobel. I 1971 døde hans første kone, Annika Wicksell, der er mor til Rigmor Zobel, i en trafikulykke, der gjorde ham til enkemand i en alder af bare 35 år. Bare to år senere ramte tragedien endnu en gang, da hans multihandikappede datter Josephine døde bare seks år gammel.

Efterfølgende blev han gift med Anita Zobel, og derefter har han været gift to gange med Henriette Zobel. Peter Zobel og Henriette Zobel blev gift første gang i 1987, men blev skilt allerede året efter. I 1991 blev de dog gift igen, det ægteskab varede frem til 2004.

Selvom Peter Zobel og Henriette Zobel blev skilt to gange, så døde kærligheden aldrig mellem dem. - Jeg elsker ham højt. Han var mit livs kærlighed, fortalte hun forleden til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold