Stort galleri: Kendte og kongelige strømmede til Peter Zobels bisættelse

Peter Zobel blev bisat fra Sankt Pauls kirke i Nyboder d. 8. september.

Peter Zobel blev bisat fra Sankt Pauls kirke i Nyboder d. 8. september.

Foto: Dan Mariegaard

Det vrimlede med sørgende kendisgæster, der ville vise deres sidste respekt og sige farvel, da Peter Zobels bisættelse begyndte for kort tid siden i Sankt Pauls Kirke i København.

Den 81-årige erhvervsmand Peter Zobel gik bort søndag den 3. september af lungesygdommen KOL.

Zobel var i 20 år administrerende direktør i forsikringsselskabet Codan - en stilling han overtog efter sin far. Han boede på godset Bækkeskov ved Præstø og var en ivrig jæger.

Han har efterladt sig fem børn: Caroline Zobel, Rigmor Zobel, Sarah Zobel, Alexander Zobel og Nicolai Zobel samt otte børnebørn.

Blandt de kendte gæster er den tidligere udenrigsminister Uffe Elleman Jensen, TV-værten Camilla Miehe-Renard og superkomponisten Bent Fabricius Bjerre - sidstnævnte som betegner Peter Zobel som en af sine bedste venner.

I kirken er også Peter Zobels tidligere svigersøn Alexander Kølpin, som var gift med Sarah Zobel i 14 år og fik to børn med hende - ligesom hans nye svigersøn Burhan G, som har sønnen Dallas med Sarah, selvfølgelig er til stede.

Selvom Alexander Kølpin ikke har været medlem af Zobel-familien i nogle år, var det naturligt for ham at komme. Med sig havde han sin nye kæreste Otilia van Pold.

I en besked på Facebook skrev Kølpin mandag en kærlig besked til sin eks-svigerfar:

- Kære Peter, Du har været en hård, gnaven, kærlig, dyb og facetteret svigerfar med et kæmpe hjerte. Tak for at være en inspirerende, skøn og hengiven mand. Du vil blive savnet, lød den kærlige hilsen.

Også racerveteranen Thorkild Thyrring, kendisfrisøren Dennis Knudsen og prinsesse Benedikte deltager i bisættelsen i dag. Sidstnævnte kom som den første kongelige til bisættelsen.

Rigmanden Frits Schur, Claus Riskær og Christian Kjær var nogle af de første i kirken.

Ekskonen og moren til Peter Zobels to sønner Henriette Zobel er også i kirken sammen med bl.a. grevinde Alexandra.

Kort før bisættelsen gik i gang, ankom kronprins Frederik, der fulgtes med sin fætter prins Gustav og hans forlovede Carina Axelsson.

Og selvfølgelig kom prins Henrik til sin gode jagtven Peter Zobels bisættelse.

Se alle billederne af gæsterne ved bisættelsen i galleriet herunder

Peter Zobels bisættelse - 8. september 2017

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close