Nyheder13. februar 2018

Kæresten lettet efter Kessler-stop

I går kom det frem, at Mikkel Kessler endegyldigt stopper karrieren. Kæresten Lea Hvidt er lettet over, at det endegyldigt er slut i bokseringen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lea_og_mikkel.jpg
 Foto: All Over Press

I går kom det frem, at Mikkel Kessler endegyldigt smider boksehandskerne på hylden og indstiller karrieren.

- Jeg stopper, det er helt slut nu, fortalte Mikkel Kessler til BT. Kessler blev syg og drænet for energi og motivation, efter han blev bidt af en flåt og fik konstateret borrelia.

- Jeg har virkelig prøvet i lang tid. Men jeg har gjort op med mig selv, at det ikke går. Jeg kan ikke finde motivationen tilbage. Jeg går ikke op og laver noget halvt. Det skal være med fuld hammer. Men gnisten er væk, lød det ligeledes fra bokseren.

Karrierestoppet er en lettelse for kæresten Lea Hvidt, der aldrig har været glad for kærestens boksekarriere.

- Det er en lettelse, at det kapitel nu er slut! Men det er også en lettelse at Mikkel er kommet hertil mentalt, skriver Lea Hvidt på sin blog.

Lea glæder sig også over de ting, som deres fælles liv kommer til at bringe i fremtiden.

- Jeg er lettet over at vi omsider sætter punktum. At vores liv nu går andre veje, og ingen ved rigtig hvorhen endnu. Vi ved at vi skal samme vej og vores første skridt bliver om kort tid som mand og kone. Det er ret vildt at kunne sige at man gifter sig med verdens sejeste mand, er det ikke, skriver Lea på bloggen.

Det er slet ikke første gang, at Lea fortæller, hvordan hun ikke har kunnet lide kærestens boksekarriere.

Mikkels kone Lea Hvidt har flere gange givet udtryk for, at hun ikke bryder sig om, at han bokser.

- Jeg har flere gange fortalt, at jeg langt fra bryder mig om den sportsgren, som Mikkel har mestret i størstedelen af sit liv, og derfor kan jeg heller ikke lade være med at tænke på, om dette skal opfattes som et tegn et eller andet sted oppefra. Uanset hvad, står vi nu med et nyt udgangspunkt, som er langt fra planerne, og som vi sammen skal klare os igennem, skrev hun i et blogindlæg på BT, da Mikkel fik borrelia.

Parret skal giftes til sommer

Mikkel Kessler faldt på knæ for Lea Hvidt i sommer. Indtil videre har de dog ikke været en tur op ad kirkegulvet.

Parret har været sammen i mere end ti år, og det var også noget, som Lea kommenterede, da det kom frem, at parret skulle giftes.

- Mange har skrevet at det godt nok også var på tide at Mikkel gik på knæ. Jovist har vi været uadskillige i 10 år, og kærligheden har været der og den har blomstret fra den allerførste dag. Så måske kunne det godt have været sket før. MEN, noget af det allermest tydelige jeg har sagt til Mikkel er, at jeg IKKE ønsker at blive gift når jeg er gravid, ammer eller har et lille barn, som (i vores øjne) er for lille til at blive passet. Så det vil altså sige, at de sidste 5 år har været udelukket, skrev Lea på sin blog.

Lea kom også ind på, hvordan frieriet foregik. Det havde Mikkel nemlig planlagt helt ned til mindste detalje.

- Dette er nøje planlagt af Mikkel himself! Han havde såmænd både inviteret venner og familie med for at overvære øjeblikket (noget som faktisk kom meget bag på mig). For snart et halv år siden, havde han mig også med inde for at finde ud af min ringstørrelse osv. Så man må sige at dette har været planlagt nøje og længe, skrev Lea i sit blogindlæg.

Du kan se flere billeder af Lea Hvidt og Mikkel Kessler i galleriet herunder

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Sponsoreret indhold