Nyheder28. maj 2011

Politiet snuppede Pelle Hvenegaards kørekort

Han kan ikke få det tilbage, fordi det er blevet væk
Pelle Hvenegaard aner ikke, hvor hans danske kørekort befinder sig – andet end det nok er et sted i Frankrig
Pelle Hvenegaard aner ikke, hvor hans danske kørekort befinder sig – andet end det nok er et sted i Frankrig
 Foto: All Over

Pelle Hvenegaard deltager i øjeblikket i Gumball-løbet sammen med Karsten Green og Mascha Vang som en del af Zulu-holdet.

Da de 3 kendisser fredag skulle køre etapen fra Paris til Barcelona, gik det lidt for stærkt, og med Pelle Hvenegaard bag rattet blev bilen stoppet af fransk politi med 150 km/t. i en 130-zone.

Læs også: Pelle Hvenegaard: Klar til børn

- Vi kørte en lille smule for stærkt. Så vi fik en bøde og besked på at køre videre. Men så fik betjenten øje på vores politiradar i forruden, og så sagde han: "You are in big trouble now", fortæller Pelle Hvenegaard til Ekstra Bladet.

Derefter stod TV-værten til at få inddraget sit kørekort, men betjentene fandt ud af, at de havde udfyldt den forkerte formular. I stedet blev Pelle tilbudt at betale en bøde på 750 euro med det samme og komme videre med løbet.

Læs også: Pelle Hvenegaard: Tæt på selvmord

Zulu-bilen og politiet kørte derfor til den nærmeste bank for at hæve pengene, hvorefter Pelle kunne få sit kørekort tilbage, og holdet kunne fortsætte etapen mod Barcelona.

- Men så havde de smidt mit kørekort væk. Så mit kørekort er ikke blevet taget, det er mistet. Forestil dig lige at skulle forklare den historie til en tyrkisk betjent, lyder det fra Pelle Hvenegaard.

Heldigvis for den tidligere barnestjerne har han et internationalt kørekort, som han kan benytte under resten af racet.

Sponsoreret indhold