Nyheder24. december 2010

Pelle Hvenegaard: Tæt på selvmord

TV-værten overvejede at tage billetten, da selvtilliden var helt i bund
Heldigvis var der langt fra tanke til handling for 35-årige Pelle
Heldigvis var der langt fra tanke til handling for 35-årige Pelle
 Foto: All Over

Normalt kender vi ham som glad og smilende TV-vært, men livet har bestemt også skyggesider for 35-årige Pelle Hvenegaard, der startede karrieren som barnestjerne i Bille Augusts film "Pelle Erobreren".

Læs også: Pelle: Berømmelse er som narkotika

Skuespilleren har flere gange været helt ude i tovene. Engang havde han så stærke selvmordstanker at han overvejede at sætte sig ind i sin bil og køre ud over skrænten.

- Det var, da jeg i slutningen af 90'erne var taget til Hollywood for at prøve at slå igennem derovre. Jeg jagtede jo en drøm, men var i virkeligheden ikke særlig lykkelig. Havde grundliggende ikke rigtig noget holdepunkt i livet. Så jeg tænkte, at hvis jeg nu bare kan slå igennem som skuespiller, har jeg mit holdepunkt. Jeg troede, lykken lå derude. Og pludselig var min drøm gået i opfyldelse. Og så stod jeg med et selvværd på størrelse med en enkrone og skulle basere en Hollywood-karriere på det, siger Pelle Hvenegaard til B.T.

Læs også: Pelle: Ny kæreste

- Jeg har stadig en side af mig, som godt kan ryge helt ned i kulkælderen. Men har brugt rigtig mange år på at finde ud af, hvad det er, der gør mig glad, så jeg undgår at komme derned. Jeg ved, at den side af mig aldrig forsvinder, men er blevet god til at lægge mit liv i nogle rammer, hvor jeg kan holde det på afstand, og det stort set ikke er til stede, uddyber Pelle.
Sponsoreret indhold