Pigerne røg med håret – nu er de tilbage

Det er stadig ikke mange strå der er på hovedet af den unge musiker Thor Farlov

Det er stadig ikke mange strå der er på hovedet af den unge musiker Thor Farlov

Foto: Mikael Rieck

- Der er ikke noget Citybois uden pigerne, griner Thor Farlov fra den dameglade drengeduo, da SE og HØR møder ham til gallaåbningen af MovieHouse i Hellerup.

I sensommeren lod den 19-årige popsanger sine lange lyse lokker barbere, og endte op med Britney Spears 2007-look, som Citybois-fansne bestemt ikke kunne lide.  Og det holder ikke.

- Da jeg klippede det første dag, mistede jeg rigtigt meget (kærlighed fra damerne red.), meeen nu er der kommet lidt hår på toppen igen, så de kommer tilbage, fortæller den tidligere x-factor deltager, der ikke tog let på situationen efter sin dramatiske klipning. 

Før var teenageren med de lange lokker nemlig en temmelig ombejlet fyr,  og det går jo ikke uden pigernes kærlighed.

- Jeg var nervøs i en uge, og blev nødt til at gemme mig under en hue. Men nu er jeg tilbage – og jeg kommer til at lade det gro igen. Det var en kæmpe fejlbedømmelse, fortæller musikeren, der inden da for alvor kunne blære sig med en flot manke, som mange piger ville misunde.

Artiklen fortsættes under billedet... 

Nytårshjælp søges!

Selvom damerne er på vej tilbage i folden hos ”Bedre end rihanna”-sangeren, er der ingen stor tilbagetogsfest planlagt til nytåret.

- Jeg har ikke haft særligt meget tid på det seneste til at tænke over det. Det er faktisk første gang jeg er så sent ude, uden at vide hvad jeg skal nytårsaften, fortæller den korthårede smørstemme, der godt kunne bruge en hjælpende hånd fra fans og festglade mennesker.

- Det er noget rigtigt lort, så hvis der er nogle der kan hjælpe mig, med at finde ud af hvad jeg skal nytårsaften, så vil jeg rigtigt gerne have noget hjælp! Lyder bønnen fra Farlov

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close