Nyheder12. juni 2017

Se videoen: Citybois smider ALT tøjet

I slutningen af maj udkom Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov – bedre kendt som Citybois – med deres sommersingle ”Pool”, der er blevet skabt i samarbejde med Topgunn. I den forbindelse har de to tidligere ”X Factor”-fyre delt en video på Facebook, hvor de smider alt tøjet. Se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/citybois_0.jpg
 (Foto: Facebook/Citybois)

De var bestemt ikke blege for at smide bluserne, da de i 2015 charmede rundt på ”X Factor”-scenen.

Og Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov – bedre kendt som Citybois – er da heller ikke blege for at smide tøjet den dag i dag.

I slutningen af maj udkom deres sommersingle ”Pool”, der er blevet skabt i samarbejde med Topgunn. I den forbindelse har de to tidligere ”X Factor”-fyre delt en video på Facebook, hvor de smider alt tøjet.

Du kan se videoen nederst i denne artikel.

I den knap 30 sekunder lange video lader de to Citybois-drenge sig ikke kue af det triste, danske sommervejr – i stedet vælger de at smide alt tøjet og springe i poolen.

Selv om Citybois ikke nåede finalen i 2015, var de alligevel med, da det store fest blev skudt i gang 27. marts 2015 i Herning. Her optrådte de to fyre nemlig med deres første single, ”Things We Do”.

Sangen er skrevet og produceret af Scarlet Pleasure.

Du kan se videoen med Citybois herunder:

Og herunder kan du se et stort galleri med billeder af Anthon og Thor:

Citybois - stort galleri med Anthon og Thor

Sponsoreret indhold