De sjældne danskere: Piet, Hjalte og Bastian afslører deres juleønsker

Foto: Thomas Laursen

Hele Danmark blev taget med storm, da Piet, Hjalte og Bastian for første gang tørnede frem på skærmen i TV2-programmet "De sjældne danskere".

De tre drenge stod i programmet frem sammen med deres familier og fortalte om livet med en sygdom, de færreste har eller kender til.

Og danskerne har været vilde med de tre livsglade knægte.

I går mødte Piet, Hjalte og Bastian op på den røde løber i anledning af TV2's årskavalkade "TV2 018: De største øjeblikke".

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Og her afslørede trekløveren, at deres ønskeliste her til jul er præget af deres store fælles interesse. Nemlig fodbold!

Elektronisk fodbold

Bastians fodboldønsker er lidt mere håndgribelige, mens Hjalte gerne vil dykke ned i den virtuelle fodboldverden her til jul.

- Jeg vil gerne have FIFA 19, fordi jeg har kun 16'eren, så det er ved at være lidt gammelt, forklarer Hjalte til SE og HØR.

Han bliver dog hurtigt afbrudt af sin kompagnon Piet.

- Prøv at hør, jeg spiller FIFA 15, så det er altså ikke ved at være helt gammelt, forklarer Piet til sin gode ven Hjalte.

Artiklen fortsætter under videoen

Se hele videoen her:

Mens Piet og Hjalte snakker om fodbold til deres Playstation, har Bastian noget andet på sin ønskeliste.

- Jeg ønsker mig fodboldtrøjer og nogle virtual reality briller, siger den boldglade knægt fra København.

Vi håber, at de tre vidunderlige drenge får lige det, de ønsker sig til jul.

Du kan se billeder af alle de kendte, som gjorde Piet, Hjalte og Bastian selskab på den røde løber til "TV2 018: De største øjeblikke" i galleriet:

De Største Øjeblikke TV2-show 2018 (rød løber fra Operaen)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close