Nyheder29. september 2011

Peter Tanev: Tudemarie

Den populære vejrvært har mere end almindeligt let til tårer – se, hvad der får dem til at strømme
Peter Tanev græder ofte - se, hvad han græder over
Peter Tanev græder ofte - se, hvad han græder over
 Foto: All Over

Den 43-årige vejrvært er ikke bange for at fælle en tåre, når han bliver følelsesmæssigt berørt - og han er heller ikke bleg for at indrømme, at han ofte græder.

I et interview med kvindesitet Alive.dk bliver han spurgt om sit mest tøsede træk og svarer prompte:

- Jeg har let til tårer, og det kan man godt kalde en tøset kvalitet, men det trækker ikke nødvendigvis ned hos kvinder.

Læs også: Peter Tanev: Reddede kvinde fra at drukne

Peter Tanev har dog ikke brug for at imponere andre end sin kone, Agnieszka, som han har været sammen med i 24 år. Desværre er hun ikke en af de kvinder, der tænder på hans tårer. Tværtimod kan hans tuden godt blive for meget for hende.

- Jeg kan da også blive rørt over at se mine børn stå på ski for eksempel - eller hvis noget bliver sørgeligt eller rørstrømsk. Så kan min kone sige: "Du græder sgu da ikke over det", afslører Peter.

Læs også: Skidefuld og på knallert

Tårerne trænger sig også på, når Peter Tanev sidder hjemme i stuen foran husalteret - og det går ikke ubemærket hen, når han åbner for sluserne.

- Min store datter ved det også godt, og når vi ser noget sørgeligt i fjernsynet, kan hun lige kigge over og se, om far får tårer i øjenkrogen, siger vejrværten.

Sponsoreret indhold