Nyheder29. juli 2009

Peter Tanev: Reddede kvinde fra at drukne

TV2-vejrværten kastede sig i bølgerne efter tysk turist
Dagens mand i skysovs, Peter Tanev
Dagens mand i skysovs, Peter Tanev
 Foto: All Over

Det sker oftest, når man mindst venter det. TV2's vejrvært Peter Tanev reagerede prompte, da han opdagede en tysk turist med problemer under badningen ved stranden i Liseleje, hvor han ejer et sommerhus.

Dramaet opstod ved 18-tiden, da livredderne var ved at pakke sammen efter dagens dont. Han kunne ikke nå at kalde dem tilbage, så han tog selv affære. Kvinden svømmede rundt omkring en stenhøfde, hvor der ofte dannes understrømme - de såkaldte "hestehuller".

Der gik panik i hende

Hun blev trukket fra land, og så gik der panik i hende. Det så Peter Tanev og spænede i vandet, hvor han greb fat i badegæsten og fik hende trukket sikkert i land.
- Heldigvis kom jeg til i tide, inden det blev alvor. Hun skulle bare have ladet sig glide med ud, men kæmpede i stedet imod naturens kræfter, fortalte redningsmanden til SE og HØR, der deltog i det årlige fodboldshow i Rørvig i sidste uge.

- Tilfældigvis havde jeg netop talt med livredderne om de lumske "hestehuler". Derfor var jeg også særlig opmærksom på problemet. Jeg har trods alt 2 døtre at tage vare på, siger Peter Tanev.

Sponsoreret indhold