Nyheder 15. april 2014

Peter Tanev giver et godt blæs

Video: Se vejrværten brillere med sine blæsekundskaber
Af af
Se videoen med Tanevs blæseri
Se videoen med Tanevs blæseri
Foto: Dan MariegaardKort før påskeugen havde SE og HØR inviteret fire værter fra TV2 Fri og TV2 Vejret, Lene Beier, Sara Maria Franch-Mærkedahl, Thomas Mørk og Peter Tanev, til påskefrokost i Hansens Gamle Familiehave på Frederiksberg.Skååål... (Foto: Dan Mariegaard)Det muntre selskab var især glade for snapsen, og stemningen var høj ved påskebordet, hvor der blandt andet blev udvekslet drukanekdoter. Men der blev også plads til en lidt alternativ form for påsketraditionen æggepustning.

LÆS OGSÅ: Peter Tanev reddede kvinde fra at drukne

Den skønne Lene Beier fra Frihuset på TV2 Fri fortalte selskabet om en video, hun havde set på YouTube. I videoen viste en mand, hvordan man så let som ingenting kunne pille et hårdkogt æg ved at puste ægget ud af skallen. Men det ville hendes kollegaer ikke tro på, før den blonde TV-vært selv havde demonstreret kunsten.

LÆS OGSÅ: Tanev er en tudemarie

- Tjener! Har vi et hårdkogt æg, råbte den kække vejrgud Peter Tanev, og restaurantens venlige tjener gik straks i køkkenet for at koge et æg til det snapseglade selskab.

Efter flere forsøg og sammenbrud af grin måtte Lene erkende sit nederlag og overlade ægget og blæseriet til Tanev, der imponerede med sine gode lunger. Du kan læse meget mere om de fire kollegaers påskefrokost i denne uges SE og HØR, der er udkommet i dag.

Se Lene Beier og Peter Tanevs blæs i videoen herunder:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.Sponsoreret indhold