Nyheder 18. oktober 2010

Peter Mygind: Skiderik

Skuespilleren må finde sig i at blive råbt efter på gaden
Peter Mygind må tage imod skældsord på grund af sin rolle i "Borgen"
Peter Mygind må tage imod skældsord på grund af sin rolle i "Borgen"
Foto: Niels S. Andersen

"Bøssesvin" råbte folk efter Peter Mygind, dengang han spillede Anna Phils homo-ven. I dag er det "svin" eller "skiderik", de råber efter ham:

- Jeg troede, en mand ville sige noget til mig, men han rullede bare vinduet ned og råbte "skiderik" efter mig. Jeg nåede at tænke, at han nok ville smile bagefter, men det gjorde han aldrig. Han kørte bare videre. Det er utroligt, at folk lever sig så meget ind i en tv-serie. I dag har jeg mødt flere, som har sagt: "Du er måske slet ikke den, du er", fortæller den 47-årige skuespiller til Billed Bladet.

læs mere: Martin Brygmann mindre populær end Peter Mygind

Den offentlige tilsvining må Mygind finde sig i, fordi han spiller den usympatiske og kyniske partiformand, Michael Laugesen, i kæmpe DR-serien "Borgen".

Læs mere:Peter Mygind tvangslukket

Selv om skuespilleren er gået fra at være hele Danmarks Scorekaj til nu at være en skiderik er skuespilleren ikke ked af:

- I lille Danmark er instruktører og producerer tit bange for at caste imod, hvad man har spillet før. Men det giver en helt anden kraft, når man pludselig har en anden udstråling. Efter det første afsnit af "Borgen" fik jeg da også en stor kompliment, hvor en mand stoppede mig på gaden og sagde: "Jeg glemte fuldstændigt, at det var dig. Jeg glemte, at du var Peter Mygind". Dét vil man gerne opnå som skuespiller, siger han.

Sponsoreret indhold