Nyheder17. september 2008

Peter Mygind: Tvangslukket

Myndighederne har fjernet skuespillerens direktør-titler og tvangslukket hans firmaer Honey Holding og The Honeeez på grund af et forsvundet brev
Af af
Røvirriterende, siger Mygind om det anbefalede brev, der forsvandt i post-space
Røvirriterende, siger Mygind om det anbefalede brev, der forsvandt i post-space
 Foto: All Over

- Det anbefalede brev med 2007-regnskaberne er på grund af en fejl i Post Danmark forsvundet ud i post-space. Røvirriterende. Da jeg får min første rykker, ringer jeg til revisionsfirmaet, som siger, at jeg skal tage det roligt, for regnskabet er sendt i maj måned, fortæller Peter Mygind til SE og HØR.

- Da det ikke dukker op i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, lukker man selskaberne. Jeg ved, at revisionsfirmaet overvejer at lægge sag an for at finde ud af, hvordan sådan et brev kan forsvinde. Det har været drønirriterende for mig. Jeg har altid styr på mine ting...

- En kopi af regnskabet er nu blevet sendt og selskaberne er ved at blive genetablerede, og alt er fint - økonomisk går det fint nok i mine selskaber, siger Peter Mygind, der samler indtægter fra sine optrædender i selskaberne.

Især anpartsselskabet Honey Holding har været Peter Mygind en god makker. I 2006 havde Honey Holding en indtjening på 876.5909 kroner - og i 2005 på 406.877 kroner.

Formuen i Honey Holding er i følge det seneste regnskab på over 1,3 mio. kroner.

Sponsoreret indhold