Nyheder25. november 2017

Se billedet: Peter Mygind er blevet farfar

Peter Mygind svæver rundt på en lyserød sky - han er nemlig lige blevet farfar. Og den lykkelige skuespiller og TV-vært har allerede delt et billede af sin lille guldklump. Se billedet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mygind.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Peter Mygind er i den grad en lykkelig herre. Hans søn Julius og Julius’ kæreste er nemlig blevet forældre til en lille datter, som de har valgt at kalde Rosa.

Den 54-årige skuespiller og TV-vært har allerede delt et billede af sit lille barnebarn på sin Facebook-profil.

Til billedet skriver han:

- Vores elskede søn, Julius er blevet far. Lise og jeg er blevet farmor og farfar til verdens dejligste Rosa. Stine du er verdens dejligste og sejeste svigerdatter. Vi er verdens lykkeligste farmor og farfar. Vi elsker jer alle 3, skriver den stolte farfar til billedet af den lille familie.

Julius Mygind stod sidste år frem og fortalte om det enorme hashmisbrug, som han kæmpede med i flere år. Han var blot 14 år, da han røg sin første joint, og det blev startskuddet til et årelangt misbrug.

- Jeg var 14 år, da jeg røg min første joint, og irriterende nok var det en rigtig god oplevelse. Man kunne være sig selv, når man røg og behøvede ikke tænke over, hvilke piger man skulle score. Man kunne sidde på en bænk ude foran festen med to andre drenge, fortalte Julius Mygind sidste år til Ekstra Bladet.

Herfra forsatte misbruget, og til sidst var det så slemt, at Julius Mygind mistede venner, selvtillid og ungdomsuddannelsen.

Det var først i 2010, dahan talte med en af kommunens medarbejdere, at det gik op for Julius Mygind, hvor langt ude han var. Det fik den dengang 18-årige Julius til at tage sit liv op til revision, og han kom ud af misbruget.

Julius Mygind arbejder i dag som skuespiller og så holder han også foredrag om sit misbrug.

Sponsoreret indhold