Peter Birch: På datingside

Peter Birch er fuld af gode idéer

Peter Birch er fuld af gode idéer

Foto: All Over

Selvom man er fængslet, behøver man ikke at lave ingenting. Peter Birch har blandt andet brugt tiden til at smide en video op af sig selv på en datingside. Men Amalie behøver ikke at blive jaloux. Datingsiden er nemlig sidste skud på stammen af Peter Birchs gode forretningsideer.

Læs også: Peter Birch: Juhuu jeg er fri

Ideen bag Promoteyourself.dk er, at man opretter en profil og uploader en video, hvor man præsenterer sig selv for de andre profiler. Ifølge sitet er det den første side i Danmark, hvor man promoverer sig selv med video. Det er dog ikke kun aktuelt, hvis man leder efter en kæreste, man kan også bare vise, hvis man er god til at synge, lave stand-up eller noget helt tredje.

Læs også: Peter Birch: Det er hårdt for forholdet

I forvejen driver Peter Birch diskoteket "Cheap" i det indre København. Tidligere prøvede Peter Birch lykken af som restauratør, da han smed sine præmiepenge fra Paradise Hotel efter en sandwichbar. Han måtte dog dreje nøglen om efter et halvt års tid.Peter Birch har brugt de 40 dage med fodlænke til at udvikle en ny forretningsidé (Foto: Dan Mariegaard)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close