Nyheder 11. juli 2012

Peter Birch: Det er hårdt for forholdet

Ulven er ved at være en presset mand
Peter Brich er ved at brække sig over fodlænken - nu har han kun 14 dage igen
Peter Brich er ved at brække sig over fodlænken - nu har han kun 14 dage igen
Foto: Dan Mariegaard

Efter 26 dage i fodlænke med begrænsninger på hvor meget han må arbejde, hvornår han må handle og at han ikke må kontakte sin kæreste Amalie, er 28-årige Peter Birch ved at have fået nok.

- Jeg er træt af det. Det er hårdt nu, fortæller charmøren, der især er træt af, at han ikke ser så meget til sin kæreste.

Læs også: Maria Erwolther: Peter er en taberrøv

- Det er hårdt for forholdet bl.a. fordi jeg ikke må skrive og ringe til hende. Det er også underligt, at vi ikke sover sammen hver nat, fortæller bar-ejeren, som flere gange har luftet sit savn af Amalie på Facebook og Twitter.

- Det er besværligt at ses, fordi hun ikke har kørekort, så hun skal hentes og bringes, når vi skal ses.

Og så har hun meget travlt med at lave TV. Vi er ellers vant til at være sammen 24 timer i døgnet, fortæller realitystjernen, som ellers prøver at slå tiden ihjel på sin brors sofa foran fjernsynet med et joystick i hånden.

Læs også: Peter: Hvor er Amalie?

- Jeg spiller Fifa og er faktisk blevet ret god til det, men det er kedeligt i længden. Især fordi jeg er vant til, at der sker rigtig meget i mit liv. Lige nu sker der intet.

Når fodlænken bliver fjernet om 14 dage har Peter en masse han skal nå.

- Jeg glæder mig til at kunne hygge mig med Amalie. Bare at gå en tur i biografen eller tage ud at spise. Og så skal jeg dyrke noget sport - jeg har en masse energi, jeg skal have brændt af, fortæller Peter, som også glæder sig til at få en kæp i øret igen.

- Men det har faktisk ikke været så slemt ikke at drikke, som jeg havde troet, siger han.
Sponsoreret indhold