Pernille Vermund åbner helt op om sit sexliv

Foto: All Over

Der blev ikke sparet på de intime historier, da Nye Borgerliges formand Pernille Vermund forleden gæstede radioprogrammet "Min lille Hassan" på 24syv. I et sjældent intenst program åbnede politikeren op og fortalte historier af meget privat karakter.

- Hvorfor hader du mænd? lyder det kontante spørgsmål fra værten Hassan Preisler til sin gæst, der er mor til tre drenge.

- Jeg elsker mænd. Jeg hader bestemt ikke mænd, forklarer Pernille Vermund, før snakken drejer sig ind på sex.

- Der er virkelig ikke had til mænd i mit hjerte... Mine tre drenges far og jeg er meget forskellige... Jeg planlægger min egen tid. Jeg elsker at træne og kan godt lide at læse. Jeg kan godt lide at nå en masse "min-tid", fastslår politikeren som årsag til bruddet.

Og efter den korte opvarmning leder Hassan samtalen ind på mere intime emner.

- Hvad gjorde det ved din sexlyst?, spørger Hassan og svaret falder prompte fra det tidligere medlem af Helsingør Byråd.

- Den forsvandt. For mig hænger sex og kærlighed sammen. Jeg kan godt tænde på en mand uden, at jeg elsker ham. Men jeg har svært ved at tænde på en, som bare er blevet en rigtig god ven. Så kommer der ikke den der: "Wauw, hvor er du et frækt og lækkert menneske, som jeg bare har lyst til at give mig hen til."

Men her slutter snakken ikke. Pernille Vermund afslører nemlig også, hvilken type hun så tænder på.

- Jeg tænder på god humor, og jeg tænder også på passionerede mænd. At man kan mærke, at der er en gnist. Når jeg møder mennesker med sådan en gnist, så gør det noget godt ved mig. Det gør det også, hvis jeg møder en kvinde. Ikke at det tænder mig, men det der med at møde et menneske, der er passioneret.

Tænder du på kvinder, spørger Hassan endvidere.

- Det kan jeg faktisk godt gøre. Jeg kan godt se en kvinde og tænke "Wauw, der er en lækker kvinde her".

Du kan høre hele radioprogrammet her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close