Det frække26. maj 2017

Sådan får du bedst sex ifølge videnskaben

Det er tid til at tage den videnskabelige brille på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_slut_maj.jpg
 Foto: All Over

Kan du godt lide at have sex? Så er du bestemt ikke den eneste. Men de fleste af os leder også samtidig konstant efter nye måder at forbedre vores sexliv på. Og så er det jo godt, at vi har videnskaben til at hjælpe os lidt på vej!

Sammen med Sinful.dk kigger vi nærmere på fem måder, der ifølge videnskaben, kan give os bedre sex.

Disse 5 ting booster dit sexliv ifølge videnskaben

1. Drik rødvin

Det er på tide at skifte boblerne eller hvidvinen ud med den røde slags. For dem, der drikker rødvin, har nemlig et stærkere seksuelt drive end dem, der ikke gør.

Et studie publiceret i Journal of Sexual Medicine viser, at rødvin fungerer som en libido-booster.

[node:aller-related-content]

2. Ifør dig rødt

Du skal altså ikke bare drikke rødt. Videnskaben viser også, at mænd finder kvinder, der er iført rødt, særligt attraktive og sexede.

En rapport i Journal of Personality and Social Psychology forklarer, at mænd er tilbøjelige til hellere at ville have sex og bruge flere penge på en date, hvis kvinden har noget på i farven rød.

Hvis du gerne vil forføre din mænd, er der altså ekstra god grund til at iføre dig et sexet rødt lingerisæt. Han vil uden tvivl ikke kunne holde fingrene for sig selv, når han ser dig i det.

3. Dyrk din yoga

Det er umiddelbart ikke den sport, de fleste mænd dyrker. Men det burde de måske begynde på!

Et indisk studie viser nemlig, at mænd, der dyrker yoga en time om dagen, har forbedret evnen til at holde længe i soveværelset.

Helt op til tre gange længere tid i sengen kunne mændene, der dyrkede yoga, holde. Det skyldes strækkene og de isometriske positioner i yoga, der forbedrer din core og bækken muskler.

4. Sæt tid af til morgensex

I stedet for at snooze til sidste sekund, så sæt alarmen i god tid. Dit testosteronniveau er nemlig på sit højeste om morgenen og vil give dig et boost i sengen.

Hos mænd betyder det, at de har mere energi og større chance for at holde lang tid.

Der er altså endnu mere grund til at gøre det ekstra godt for din partner fx med en parvibrator, der både stimulerer din kærestes G-punkt, klitoris og din penis, når du er oppe i hende.

Bare husk en god, vandbaseret glidecreme så I får den optimale nydelse ud af det.

5. Eksperimentér med nye ting

Det lyder simpelt, og det er det også. Alligevel er det ikke altid det letteste at få gjort i et langvarigt forhold.

Michael Castleman, sexekspert og forfatter til bogen Great Sex: A Man's Guide to the Secret Principles of Total-Body Sex, forklarer, at man kan være bange for at foreslå noget nyt, fordi man har mere at miste.

Men dig og din kæreste kan altså få betydelig bedre sex, hvis I tør eksperimentere. For eksempel med et Toy Joy Super Sex Bomb Par Sæt, der indeholder alt lige fra rosenblade til en vibrator og blindfold – til at give jer en pirrende, anderledes oplevelse og for alvor spice jeres sexliv op.

Sponsoreret indhold