Pernille Blumes barske barndom: Mobbet

Den hårde skolegang er en af grundene til, at 24-årige Pernille Blume har kastet sig over det spirituelle som voksen.

Den hårde skolegang er en af grundene til, at 24-årige Pernille Blume har kastet sig over det spirituelle som voksen.

(Foto: Mikael Rieck)

Svømning har givet Pernille Blume mange gode grunde til at lufte det smil, som hele Danmark faldt for, da hun nærmest ud af det blå vandt guld i OL-bassinet i forfjor.

Men som barn var det lige omvendt.

Den 24-årige torpedoskønhed blev udsat for mobning i skolen på grund af sit store talent.

– Årsagen, når jeg ser tilbage i dag, var nok, at jeg var lidt anderledes, fordi jeg prioriterede min tid anderledes, blandt andet min intensive træning, siger hun i et stort interview med DR.

– Det tog hårdt på mig dengang. Jeg spurgte mig selv, om det var mig, der gjorde noget forkert, siden de behandlede mig på den måde.

– Jeg tænkte, om der var noget galt med mig. I en lang periode følte jeg mig forkert og tvivlede på mig selv, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Pernille Blume

– Jeg har altid været overbevist om, at der var mere derude, end vi vidste, siger svømmeren, der fik kontakt til en clair-voyant coach kort før den store OL-succes. (Foto: All Over Press)

Ny bane

Den ubehagelige skoletid var en af grundene til, at svømmeren droppede svømningen for en stund kort før De Olympiske Lege forrige år.

Men mødet med en spirituel coach og clairvoyant gav pludselig den lyshårede nationalhelt lysten til livet og svømningen igen.

Faktisk har det spirituelle gjort så stort et indtryk på Blume, at hun nu overvejer selv at blive spirituel coach, når hun engang om forhåbentlig mange år bliver træt af livet i klorvand.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close