Nyheder22. november 2016

Skøn video! Pelles datter ELSKER L.O.C.

TV-værten Pelle Hvenegaard og konen Caroline Gullacksen blev for et par måneder siden forældre til en lille guldklump, som de hentede i Sydafrika. Og den lille familie byder i den grad tiden med hinanden – og nu har Pelle Hvenegaard delt en skøn video, der viser, at hans datter er ret så vild med L.O.C. Se den søde video her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/cecilie_hother_bd_2016_dm-0003-2016.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

For omkring to måneder siden blev to til tre i familien Hvenegaard. Her rejste TV-værten Pelle Hvenegaard og konen Caroline Gullacksen nemlig til Sydafrika for at hente den skønneste lille pige hjem.

Og den lille guldklump ser i allerhøjeste grad ud til at nyde sit nye liv herhjemme – og den lille spirrevip har allerede fået smag for dansk musik.

Nærmere bestemt er den lille pige ret så glad for rapperen L.O.C., som du kan se i denne video, som farmand Pelle lagde på sin Instagram-profil tirsdag.

Her kan man se, hvordan den lille pige rokker og klapper med hænderne, mens L.O.C. rapper sit hit ” Ti Fod Høj”.

Se endnu flere billeder af den lille familie i galleriet herunder – billederne er taget 5. november, hvor Pelle Hvenegaard og konen samt deres lille guldklump var til barnedåb hos Cecilie Hothers lille pige.

Se mini-Hvenegaard herunder:

Pelle Hvenegaard og konen Caroline Gullacksen samt deres lille pige til barnedåb hos Cecilie Hother den 5/11-16

Sponsoreret indhold