Nyheder3. august 2011

Pelle pillede på mand

Tv-værten forvekslede en af sine holdkammerater med kæresten Caroline
Pelles berømte pillefinger har været på spil igen
Pelles berømte pillefinger har været på spil igen
 Foto: Dan Mariegaard

Da Pelle Hvenegaard i sidste uge kom i mål i Paris efter den 1200 kilometer lange cykeltur fra Danmark til den franske hovedstad, var det med en pinlig historie i saddeltasken.

Læs også: Pelle: Cykling giver hængepil

TV-værten havde ladet sin 37-årige kæreste Caroline blive hjemme i Danmark mens han selv trampede i pedalerne. Det skulle han dog aldrig have gjort, for savnet blev så stort, at han forgreb sig på en af sine medtrafikanter i søvne.

- Jeg gik i søvne og satte mig på sengekanten ved en af mændene fra holdet. Jeg begyndte at nusse hans hår, fortæller Pelle Hvenegaard til SE og HØR.

Heldigvis nåede tv-værten ikke at pille mere ved sin holdkammerat.

- Han vækkede mig heldigvis, og jeg udbrød: "Du er jo ikke Caroline", siger Pelle Hvenegaard og prøver at forklarer, hvordan han kunne finde på at pille på en anden mand:

- Det må jo betyde, at jeg alligevel tænkte på Caroline under hele turen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c67ffc88ac914bdca75804ea20093c81.jpg


Pelle mødte Caroline på en blind date (Foto: Dan Mariegaard)

Pelle Hvenegaard har kendt Caroline Gullacksen, som tidligere har været gift med komikeren Mads Vangsø, i knap et år og de er stadig smaskforelskede.

Læs også: Pelle Hvenegaard: Klar til børn

- Vi hviler begge i os selv og vil det samme i livet. Vores forhold bliver bedre og bedre, og vi er stadig vildt forelskede, fortæller parret, der nu har sat alle sejl ind på at lave en baby sammen.

Sponsoreret indhold