Nyheder 23. juli 2011

Pelle: Cykling giver hængepil

Den populære vært fra Dagens mand har cyklet helt til Paris med voldsomme smerter
Af af
Den lange cykeltur til Paris har sat sine fysiske spor hos Pelle Hvenegaard
Den lange cykeltur til Paris har sat sine fysiske spor hos Pelle Hvenegaard
Foto: All Over

Pelle Hvenegaard og de andre kendisser er endelig kommet til Paris i Team Rynkeby-løbet og indsamlingen til kræftramte børn. Men det har været nogle hårde dage på jernhesten for den festglade vært.

- Det er et smertehelvede. Det gør så ondt alle vegne. Mine hænder, min nakke, min ryg og mine knæ er fuldstændig smadrede - især knæene. Jeg har så sindssygt ond i mine knæ, men jo hurtigere jeg kører, jo minde gør det faktisk ondt, fortæller Pelle Hvenegaard, som er i løbet af turen er kommet ret tæt på sine holdkammerater, siger Pelle Hvenegaard til MSN Starlounge.

Stjernens kæreste havde ikke lyst til den hårde cykeltur, og det var nok meget godt, at hun valgte sofaen.

- Jeg har hørt, at cykling kan gøre én impotent, men det er også fuldstændig lige meget på sådan en tur. Jeg er glad for, at Caroline ikke er med, for jeg er ikke til meget sjov om aftenen, siger Hvenegaard.

På trods af de hårde strabadser er Pelle Hvenegaard klar til at trække i cykelbukserne igen til næste år. De mange timer på landevejen giver nemlig ro til hjernen.

- Man tænker ikke på en skid. Vi har kørt i seks dage, og jeg tror ikke, jeg har tænkt på noget som helst andet end ting som: Gud, der er frokost om 70 kilometer, hold kæft, jeg glæder mig til et bad, Gud, der ligger en død fugl på vejen, hov, der var et hul i vejen - og fuck, hvor gør det ondt. Faktisk er det kun i mine drømme, at virkeligheden ellers melder sig. Man er i en lille boble - man er koblet 100 procent fra, fortæller TV-værten.

Sponsoreret indhold