Nyheder22. februar 2017

Pelle Hvenegaard: Jeg overvejede at tage mit eget liv

Livet har ikke altid smilet til den populære TV-vært
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pel.jpg
 (Foto: All Over Press)

Pelle Hvenegaard har det hele!

En sød kone, en dejlig datter og en TV-karriere på skinner.

Men bag den polerede facade gemmer sig en historie om et pres, negative tanker og tristhed, der for år tilbage reelt førte til, at den succesfulde Pelle Hvenegaard i ramme alvor overvejede at gøre en ende på sit liv.

Det fortæller han i et interview med UDE OG HJEMME.

Da han var blot 11 år, havde han ved siden af svenske Max von Sydow en af de bærende roller i Bille Augusts storfilm, 'Pelle Erobreren'.

Og da filmen opnåede den ultimative hæder og vandt en Oscar for bedste udenlandske film, var vejen banet for alle, der havde en finger med i den succesfulde film.

Ikke mindst for hovedrolleindehaveren, Pelle Hvenegaard.

Da han nåede op i 20'erne, var det både hans egen og omgivelsernes forventning, at han havde en stor skuespillerkarriere i vente.

Han befandt sig i Los Angeles for at forløse karrieren. Han gik til skuespilundervisning og havde fået taget professionelle billeder af Viggo Mortensen, og fik også tilsendt filmmanuskripter i en lind strøm, fremgår det af interviewet med UDE OG HJEMME.

Men så kom de negative tanker.

Pelle kører ad de snoede veje i Los Angeles i sin store Cadillac med vinden i håret. Men på vej til skuespilundervisning mærker han en sort bølge skylle ind over sindet. Det har den gjort i mange måneder, og hver gang har han ignoreret den. Han skal jo være en verdenskendt skuespiller. Men den dag bryder han sammen og stopper sin bil foran en skrænt, skriver UDE OG HJEMME.

Og som han holder der, overvejer han at flygte fra presset og forventningerne ved at starte motoren og køre bilen ud over skrænten og gøre en ende på sit eget liv.

– Jeg havde bildt mig selv ind, at jeg skulle være en stor stjerne. Jeg havde alle muligheder. De rigtige kontakter og folk, der virkelig troede på mig. Men jeg var ikke glad. Når jeg tænker tilbage, var jeg virkelig deprimeret, og jeg havde fuldstændig mistet kontakten med mine egne følelser, og hvad der gjorde mig glad, fortæller den nu 41-årige Pelle Hvenegaard til UDE og HJEMME.

Pelle Hvenegaard spillede med i et par film efter 'Pelle Erobreren' og medvirkede i TV-serien '2900 Happiness' og har de sidste mange år primært arbejdet som TV-vært på underholdningsprogrammer.

Han er gift med Caroline Gullachsen, og sammen har de datteren Zoe.

Se galleri med Pelle, Caroline og lille Zoe her:

Pelle Hvenegaard og konen Caroline Gullacksen samt deres lille pige til barnedåb hos Cecilie Hother den 5/11-16

Sponsoreret indhold