Nyheder18. november 2017

Pelle Hvenegaard afbryder drømmerejse: Datteren har hjemve

Pelle Hvenegaard og hustruen Caroline Gullacksen afbryder deres eksotiske drømmerejse, fordi deres lille datter har fået hjemve
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pelle-hvenegaard-18112017.jpg
 Foto: All Over Press

TV-værten Pelle Hvenegaard er lige nu på et års lang barsel med hustruen Caroline Gullacksen og deres lille adopterede datter, Zoe, som de fik for lidt over et år siden.

Og det var planen, at en del af barslen skulle have foregået under eksotiske himmelstrøg med lange rejser til varme rejsemål, hvor den lille familie bare skulle dase og nyde livet.

– Jeg glæder mig sådan til at se hende løbe rundt på en strand i bar røv. Og bare sidde i en strandhytte med en computer eller lave sandsslotte, sagde Pelle Hvenegaard tidligere på året til SE og HØR om deres lille datter.

Lige nu er Pelle, Caroline og Zoe i Thailand, hvor de netop - før tid - har forladt øen Koh Samet.

For lille Zoe er simpelthen blevet ramt af så voldsom hjemve, at de har besluttet at afbryde rejsen før tid og tage hjem til vinterkolde Danmark for deres lille piges skyld.

Pelle Hvenegaard: - Den lilles tryghed er vigtigst

De forlader Koh Samet seks dage før tid, og efter et par dage i Bangkok går turen hjem til Danmark.

Pelle og Caroline havde også planlagt en lang rejse med Zoe til 'de varme lande' i januar og februar, men den rejse er også aflyst og udskudt på ubestemt tid.

Det fortæller Pelle Hvenegaard i et opslag på Instagram.

- Bye Bye Koh Samet - 6 dage før tid! Den lille har virkelig hygget sig, MEN har sovet dårligt om natten og snakket om komme hjem. Derfor gør vi nu en dejlig tur lidt kortere, så hun efter et par dage i Bangkok kan komme hjem til de trygge rammer derhjemme, som hun heldigvis har omfavnet totalt. Vi har også aflyst en fantastisk tur planlagt i januar og februar. Så må mor og far æde vinterdepressionen og slå rejsefeberen lidt ned, vigtigst er den lilles tryghed og ve og vel, skriver Pelle Hvenegaard på Instagram.

Det var i september sidste år, at Pelle Hvenegaard og Caroline Gullacksen, rejste til Sydafrika og hentede deres lille datter, Zoe, hjem.

De valgte at adoptere, fordi parret trods mange års forsøg måtte konstatere, at de ikke kunne blive forældre på andre måder.

Hele syv år har parret brugt på først selv at forsøge at blive forældre og derpå kom den langvarige godkendelse som adoptivforældre og efterfølgende tiden på venteliste til et barn.

For at hjælpe andre i samme situation har parret tænkt sig at skrive en bog om det opslidende adoptionsforløb.

Galleri med Pelle Hvenegaard, Zoe og Caroline Gullacksen til Cecilie Hothers bryllup:

Pelle Hvenegaard og konen Caroline Gullacksen samt deres lille pige til barnedåb hos Cecilie Hother den 5/11-16

Sponsoreret indhold