Patrik Wozniacki klar til udfordring: Caroline bakker mig op

– Jeg skal gøre noget fysisk, så derfor klatrer jeg bl.a. meget. Men jeg indrømmer, at min krop jævnligt gør ondt, så jeg går til massage én gang om ugen, og det hjælper, siger Patrik Wozniacki.

– Jeg skal gøre noget fysisk, så derfor klatrer jeg bl.a. meget. Men jeg indrømmer, at min krop jævnligt gør ondt, så jeg går til massage én gang om ugen, og det hjælper, siger Patrik Wozniacki.

(Foto: Peter Grosen)

Ligesom sin berømte lillesøster Caroline har Patrik Wozniacki også et rigtigt vindergen. Og det håber han at få glæde af, når han er med i SE og HØR-udfordringen, hvor han sammen med fem andre kendte dyster om at samle flest penge ind til Familier med kræftramte børn.

Læs alt om den store SE og HØR-udfordring her

Patrik er med i udfordringen om at få 10.000 kr. til at yngle mest muligt sammen med René Dif, Susan Astani , teenageidolet Benjamin Lasnier, restauratør Fabio Avenoso og kunstmaleren Lo Maalue.

– Jeg har allerede en masse planer og skal holde en del møder med folk, som jeg håber kan og vil være med til at lave arrangementer, siger Patrik.

- Jeg har selv haft kræft tæt inde på livet. Min mormor, farmor og farfar samt min faster døde af sygdommen. Derfor synes jeg, det er vigtigt at hjælpe, hvor man kan, siger Patrik. (Foto: Peter Grosen)

– Jeg skal gøre noget fysisk, så derfor klatrer jeg bl.a. meget. Men jeg indrømmer, at min krop jævnligt gør ondt, så jeg går til massage én gang om ugen, og det hjælper, siger Patrik Wozniacki.

Og det indebærer selvfølgelig også lillesøster Caroline Wozniacki.

– Da hun var i København for at blive udnævnt til fanebærer ved OL, var hun hjemme hos mig for at spise risengrød. Og der talte jeg selvfølgelig med hende. Hun synes, det er supergodt, jeg er med i projektet, og hun vil gerne hjælpe, hvis hun kan. Men hun rejser en del for tiden, så det er begrænset, hvad hun kan stille op til. Men vi har talt om måske at bortauktionere nogle rigtig gode billetter til US Open, hvor hun er med, fortæller Patrik.

29-årige Patrik og 25-årige Caroline er meget tætte. Selv om de begge rejser meget og derfor ikke ses så ofte, så har de næsten dagligt kontakt over telefonen.

Selv om Patrik og Caroline Wozniacki ikke ser hinanden så tit, har de tæt kontakt. Og lillesøster er også parat til at hjælpe ham i udfordringen for Familier med kræftramte børn (Foto: Claus Poulsen)

Udfordret til ironman
– Vi kan begge lide at konkurrere, og det gør vi også ofte, når vi mødes. Det gjorde vi bl.a. i svømning, da vi holdt jul i Miami, men der kom jeg til kort. Caroline er en rigtig god svømmer – næsten som en maskine i vandet, griner Patrik.

Caroline har da også allerede udfordret Patrik, når hun engang stopper sin tenniskarriere.

– Hun synes, vi skal tage en ironman, og det er jeg ikke meget for. Men jeg gør det, hvis hun insisterer. Der er forhåbentlig længe til, for selv om en tennisspillers karriere er kort, så har hun nok en del år tilbage.

– Hun er kun 25, og jeg tror, at hun fortsætter, så længe det går godt, selv om hun ikke længere behøver at gøre det for pengenes skyld. Hun kan sagtens klare sig alligevel.

Hænderne smadret
Patrik er dog også en fyr, der udfordrer sig selv hårdt, når det gælder sport – dog i fritiden.

– Jeg er bidt af klatrevægge, og jeg går så meget op i det, at jeg nærmest smadrer både hænder og krop. Min krop føles gammel, men jeg kan ikke bare slappe af. I den kommende tid skal han rejse en del med sit arbejde og samtidig arbejde for at samle penge til Familier med kræftramte børn. Og det har kæresten Sofie Pamer accepteret.

Patrik er kæreste med Sofie, der har stor forståelse for, at han får ekstra travlt med projektet: "Vi har begge travlt, og jeg rejser meget, så vi må planlægge vores tid langt frem", siger han (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg har sagt til hende, at i de næste måneder får jeg meget travlt, så der bliver ikke helt så meget tid til hinanden. Men hun bakker mig op og vil endda gerne med i projektet. Det er dejligt, hun er så forstående, siger Patrik.

Hør Patrik fortælle om den store udfordring her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close