Nicholas Nybro og Luise Dons ude af "Vild med dans"

Louise Dons og Nicholas Nybro måtte som de første forlade \

Louise Dons og Nicholas Nybro måtte som de første forlade "Vild med dans".

Foto: Claus Poulsen

Denne fredag var det designeren Nicholas Nybro og Luise Dons, der endte i omdans efter seernes stemmer og dommerstemmerne var lagt sammen. Dermed skulle de danse mod skuespilleren Søren Fauli og Karina Frimodt, der sidste fredag endte i omdans.

Efter seerne havde stemt på de to par i omdansen, var det Nicholas Nybro og Luise Dons, der måtte forlade ”Vild med dans” som årets første par.

- Sådan er det. Det, jeg er mest ked af, er, at jeg ikke længere skal danse med Luise, sagde designeren efter sit exit.

Sidste fredag var Søren Fauli ulykkelig over at endt i omdans.

- Jeg har det vildt dårligt over det. Jeg er ekstremt selvkritisk og synes altid, at det ikke er godt nok. Og nu kan jeg se at det ikke er godt nok. Jeg er knust, sagde Søren Fauli til SE og HØR sidste fredag.

- Jeg er helt vildt glad for at danse med Karina, og derfor er jeg også trist over at byde hende det her, sagde Søren, der denne fredag kan ånde lettet op og danse videre.

Denne fredag var det sangerinden Kirsten Siggaard og Thomas Evers, designeren Nicholas Nybro og Luise Dons og skuespilleren Laura Bach og Michael Olesen, der dansede Vals. Mens pizzakongen og TV-kokken Gorm Wisweh og Sofie Kruuse, musikeren Thomas Buttenschøn og Mie Molkte og bokseren Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard dansede cha cha cha.

Næste fredag skal de resterende 11 par danse igen.

Se årets 12 flotte par i galleriet herunder:

"Vild med dans"-deltagere 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close