Patrick Nielsen i sorg: Jeg har mistet min "bror"

Foto: Mikael Rieck

Bokseren Patrick Nielsen mistede i weekenden en god ven og ”bror”, der på brutal vis blev skudt og dræbt i sit eget hjem.

- Det er en utrolig trist dag for mig. Jeg har næsten lige fået beskeden, siger en grådkvalt Patrick Nielsen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Han var en rigtig god ven. Ja, han var nærmeste som den storebror, jeg aldrig fik. Vi var meget ofte i kontakt og talte tit sammen, siger Patrick Nielsen, der overfor avisen også omtaler den dræbte mand som sin ”bodyguard”, der altid passede på ham.

Patrick Nielsen har i kølvandet på det brutale drab, der fandt sted i et sommerhusområde i Odsherred lørdag, valgt at dele et billede af sin dræbte kammerat på Instagram:

Min elskede bror hvil i fred.. savner dig allerede! Gone but never forgotten..

Et billede slået op af Patrick Reinhard Nielsen (@bokserpatrick) den

- Min elskede bror, hvil i fred.. savner dig allerede! Gone but never forgotten, skriver bokseren som kommentar til billedet.

Fredag svævede Patrick Nielsen ellers rundt på en lyserød sky, da hans kæreste gennem fire år fødte parrets første søn. Men der behøver altså ikke være langt i livet fra glæde til sorg.

Den skuddræbte var også nær ven af Kessler-familien, og mandag delte Linse Kessler også et billede af den dræbte på sin Facebook-profil.

Til billedet skrev Linse Kessler:

- HVEM HAR SLÅET MIN BEDSTE KAMMERAT IHJEL ??? I dag er min elskede og bedste kammerat gået bort, han blev skudt lørdag aften i sit hjem, gerningsmand/mænd havde ikke nosserne til at komme face to face, nææ, kujonen/erne skød igennem vinduerne og ind, min ven havde ikke En chance for at forsvare sig, skrev Linse Kessler til Facebook-billedet af sin dræbte ven og tilføjede:

- Mine varmeste tanker går til din familie, datter, Trine, kæreste, kammerater og veninder. Min kære, modige, store, flotte fantastiske bedste ven, rigtig god rejse, jeg er med dig i sjæl, og vi ses igen, men ikk' endnu . Onkel Jurgen forever friend, skrev Linse Kessler i sin hyldest til sin nu afdøde ven.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close