Nyheder 29. januar 2015

Pas på!! Gustav er klar til sex i junglen

Reality-latinoen har medbragt sexlegetøjet
Af af
Gustav er klar til at kæmpe i junglen
Gustav er klar til at kæmpe i junglen
Foto: Kaspar WenstrupMeget kan man sige om Gustav Salinas - blandt andet at han er en fyr, der kæmper for tingene, og det vil han også gøre, når han de næste 10 dage skal kæmpe om at vinde 250.000 kroner med og mod ni andre kendte i den Sydafrikanske jungle.

Amin Jensen, Jesper Skibby, Torben Chris og Henrik Qvortrup udgør de resterende mænd på holdet, og hvis Gustav på vejen mod at vinde 250.000 kroner bliver bedt om at have sex med dem… ja, så er han ikke manden, der takker nej.

LÆS OGSÅ: Kendte skal kæmpe i junglen: Så vildt bliver det

- Der er ikke nogle af de her mænd, hvor jeg tænker… dem har jeg lyst til at røre. Men hvis det er en udfordring, så tager vi en udfordring. Hvis jeg skal sluge en klat for holdet, så tager vi en klat for holdet, griner en veloplagt Gustav, da SE og HØR møder ham.

I videoen nederst i denne artikel kan du høre om, hvor langt Gustav vil gå for at vinde de 250.000 kroner, og hvilket stykke sexlegetøj han har taget med i junglen.

Vildt og voldsomt program
Det nye TV3 program bliver vist til foråret, og skal man tro tidligere udgaver af programmet, som blandt andet stammer fra England, bliver det en vild og voldsom affære.

Deltagerne kommer således til at stå over for nogle af deres værste fobier, og de kommer til at sætte tænderne i ting, som de ikke troede, var spiselige.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas laver stripshow

Programmerne i England har flere gange høstet masser af kritik - de fleste gange fordi programmet bruger levende dyr, som lider overlast ifølge flere kritikere.

I 2009 valgte et dyrepoliti således at retsforfølge to deltagere, som havde dræbt, kogt og spist en rotte. Stjernekokken Gino D'Acampo og skuespilleren Stuart Manning blev sigtet for dyremishandling, og i sidste ende måtte TV-stationen betale en bøde på omkring 15.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas tjener kassen

"Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" blev første gang vist i England i 2002 og har fået millioner af seere. Sidenhen er formatet blevet efterlignet i flere andre lande.

Danske Gitte Nielsen vandt den tyske udgave af programmet i 2012. Også supermodellen Janice Dickinson, den britiske tv-personlighed Katie Price og den tidligere professionelle fodboldspiller John Fashanu har deltaget i tv-programmet.

Her kan du høre Gustav fortælle, hvilket stykke sexlegetøj han har taget med i junglen:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold