Nyheder17. september 2018

Efter nøgenchok i "Vild med dans": Partner fik krisehjælp

Uden at hans dansepartner var klar over hans planer, smed den norske håndboldspiller Frank Løke tøjet midt på dansegulvet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/70213896.jpg
 Foto: TV2 Norge

I norsk TV 2's kommentarfelt og indbakke bugner det med beskeder fra utilfredse seere, der kalder håndboldspillerens stunt "usmageligt", og Løkes dansepartner, Tone Jacobsen, havde også svært ved at finde den rette grimasse frem - hun anede nemlig ikke, hvad Løke havde tænkt sig at gøre.

- Pludselig stod han bare der, og jeg følte, jeg blev et slags gidsel på gulvet. Men så kommer man til et punkt, hvor man bare må være professionel og fortsætte med det, du skal gøre, fortæller Tone Jacobsen til norsk TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet.

På sin Instagram fortæller Frank Løke, at han vil undskylde over for og vinde sin dansepartner tilbage ved at købe en "dusk" til 79 norske kroner.

Norske Nettavisen fortæller, at danseren fik tilbudt krisehjælp efter stuntet, hvilket hun bekræfter. Hun fortæller også, at hun fik lov til at stoppe på programmet, hvis det var det, hun ønskede.

- Jeg fik frie tøjler til at trække mig, hvis jeg ville, og jeg sætter stor pris på, at TV 2 går op i mit ve og vel. Men reaktionen gik over af sig selv, selv om jeg virkelig overvejede at gøre det, fortæller Tone Jacobsen til norsk TV 2.

Hun fortæller også, at hun og Frank Løke har brugt dansetræningen på at tale og ikke danse.

- Der var ingen træning i dag. Under den samtale, vi havde, beklagede han, og vi prøvede at snakke en smule om det, som skete lørdag. Jeg fortalte, hvordan jeg havde det med det. Frank skal have, at han er god til at lytte, siger Tone Jacobsen til norsk TV 2.

Sponsoreret indhold