Nyheder2. november 2010

Paradise-stjerner: I kløerne på fusker

Deltagerne lokkes med store summer af firma, men får kun håndører for deres arbejde
Claudia Diaz er en af de Paradise-piger, der ikke har tjent de penge, hun blev lovet på sine barjobs
Claudia Diaz er en af de Paradise-piger, der ikke har tjent de penge, hun blev lovet på sine barjobs
 Foto: Thomas Laursen

Når "Paradise Hotel" er overstået, kan der være mange penge at tjene for de sexede deltagere. Diskoteker over hele landet vil nemlig gerne have en TV-godte bag baren for at trække kunder til.

Den fidus har den unge forretningsmand Nikolaj Krøll Madsen luret, og via sit eventfirma XO Group har han fået alle deltagerne i stald.

Læs også: Mød de nye Paradise-deltagere

Her fik de håbefulde reality-deltagere lovning på 3000 kroner for en aftens bar-arbejde - men det er langt fra virkeligheden. Flere Paradise-folk har kun fået 1000 kroner pr. job.

- Jeg har modtaget 1000 kroner for en aftens arbejde. Men det var ikke det, jeg blev lovet med kontrakten, siger Claudia Diaz fra reality-serien til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/oktober/steventekst-jpg.jpg


Også Steven Wilkes er endnu en af Paradise-stjernerne, der føler sig snydt af Nikolaj Krøll Madsen og XO Group. (Foto: Thomas Laursen)

Til gengæld skummer Nikolaj Krøll Madsen fløden af deltagernes arbejde. Ekstra Bladet har nemlig fået fingre i en række fakturaer fra diskotekerne, hvor Paradise-teamet har arbejdet. Her fremgår det, at XO Group får op til 5000 kroner pr. job, men altså udbetaler langt mindre til sine reality-stjerner.

Læs også: Josri tilbyder sex på nettet

Flere andre deltagere føler sig også ført bag lyset, men det rører tilsyneladende ikke Nikolaj Krøll Madsen.

- Ingen kommentarer, er svaret på hans egne klienters kritik.

Nikolaj Krøll Madsen har tidligere været på kant af god forretningsskik, da han i år havde en hjemmeside, hvor han udgav sig for at have danske bands som Nik & Jay og Aqua i stald. Her endte det med trusler om sagsanlæg fra musikbranchen, medmindre han pillede siden af nettet omgående.


Sponsoreret indhold