Nyheder18. juni 2011

Paradise Nadialine: Glem alt om mig!

Mange stiller op i Paradise Hotel for at blive kendte, men Nadialine fra forrige sæson af realityshowet vil helst bare have, at folk glemmer hende ...
Nadialine vil ikke sættes i bås med de andre realitystjerner
Nadialine vil ikke sættes i bås med de andre realitystjerner
 Foto: Jacob Ljørring

Det skorter ikke ligefrem på realitystjerner, som gerne vil være kendt. Men for Paradise-baben Nadialine von Bach drejer det sig lige for tiden om det stik modsatte. Hun vil nemlig helst have, at folk glemmer alt om hende.

Det er der selvfølgelig en god grund til, og grunden er, at Nadialine er ved at sætte gang i en musikkarriere, og at hun gerne vil tages seriøst.

- For mig er det enormt vigtigt, at musikken virkelig bliver fed, og at det ikke bare er noget, der hurtigt er bakset sammen på en computer. I mine øjne er kvaliteten af de andre realitystjerners musik ringe, og det er min plan at lave noget langt mere gennemarbejdet, fortæller Nadialine til tv2.dk, og fortsætter:

- Faktisk vil jeg gerne glemmes for en stund og så sidenhen bryde igennem med min musik, for så vil folk ikke tænke, at det bare er endnu en realitystjerne, der vil udnytte sin berømmelse.

Om det lader sig gøre for Nadialine at smide sin Paradise-fortid helt væk, må tiden vise, men vi glæder os i hvert fald meget til at høre hendes nye album. Hvornår det kommer til at ske, vides dog ikke endnu, da hun fortsat er ved at samle inspiration ...

LÆS OGSÅ: Nadialine i seng med Anden

Sponsoreret indhold