Nyheder8. december 2013

Paradise-babe: Udsat for groft indbrud

Sheila-Maria Schade kom hjem fra en bytur i nat til et kæmpe chok
Smukke Sheila-Maria kom i nat hjem til et chokerende syn.
Smukke Sheila-Maria kom i nat hjem til et chokerende syn.
 Foto: Facebook


Sheila-Maria Schade fra "Paradise Hotel" tog i aftes glad i byen i København. Men da hun om natten kom hjem, stivnede smilet noget så grusomt.

Smækre Sheila-Maria kom således hjem til den gård ved Bjæverskov, hvor hun bor med sin mor, bror og bedsteforældre, og fik et kæmpe chok: Der havde været indbrud i løbet af natten.

- Indbrud!!! Nogen der har set en varebil eller andet aktivitet om vores gård i nat (Bjæverskov) - SKRIV! Der er stjålet nyere bærbar fra Samsung med Windows 8 i metallic blå. Ny GPS, Kamera, Samsung smartphone, penge osv. Lige nu priser jeg mig lykkelig over mine elskede dyr alle er der, skriver Sheila-Maria således (uredigeret, red.) på sin Facebook-profil.

Irina: Støtter vred realitykollega

Paradise-silden er stadig i chok, da seoghør.dk snakker med hende søndag eftermiddag.

- De havde skåret hele vinduet ud og taget det ud med sådan nogle sugekopper. Vi har jo ikke tjekket alt endnu, så ved ikke, om de også har været i staldene. De tog vinduet ud der hvor mine bedsteforældre og lillebror bor.

Hvis de havde taget mine hunde, var jeg gået ud foran en bil. Det havde jeg simpelthen ikke kunnet klare. Eller hvis de havde gjort mine stakkels gamle bedsteforældre noget.
De har været i stue, toilet, køkken, gang osv., men ikke i soveværelset, hvor dyrene var lukket inde. Er simpelthen så rystet. Fandeme ikke sjovt at komme hjem til efter en bytur, vrisser chokerede Sheila-Maria, der især håber, at hun kan få sin svinedyre nye Samsung-computer tilbage.

Familien, der før har fået stjålet racekaninunger fra gårdens lade, er nu i gang med at få installeret flere alarmer og overvågning på hele gården, idet de frygter, tyveknægtene kunne finde på at vende tilbage en anden gang.

For lækker-Daniel: Undskyld, jeg var et svin

Sponsoreret indhold