Nyheder 10. november 2013

Frække Irina: Støtter vred realitykollega

Diva-baben tager Paradise-Sheila Marias parti i kamp mod For lækker til København-stjerne
Af af
Irina støtter op om Sheila-Maria på sin blog.
Irina støtter op om Sheila-Maria på sin blog.
Foto: All Over


Reality-TV har alle dage været præget af masser af bagtaleri, skænderier og intriger. Og det er ikke kun på fjernsynsskærmen, de smukke unge mennesker kæmper deres kampe.

I virkelighedens verden kæmper den tidligere "Paradise Hotel"-babe Sheila-Maria Schade lige nu en kamp mod "For lækker til København"-stjernen Daniel.

For en uge siden lagde Sheila-Maria selv hele sin historie ud på Facebook, hvor hun fortæller om et one-night-stand med Daniel.
Ifølge Sheila-Maria tog hun hjem til Daniel efter en våd bytur, hvor de endte med at have sex i hans lejlighed.

Sheila-Maria: Smider tøjet

Hun fandt kort tid efter ud af, at hun var gravid - et faktum, Daniel bestemt ikke troede på - og siden har Sheila-Maria og Daniel udkæmpet adskillige verbale kampe på bl.a. Facebook og sms.

Op til flere reality-kollegaer støtter Sheila-Maria i kampen for retfærdighed i forhold til oplevelsen med Daniel. For selv om Sheila-Maria ufrivilligt har aborteret, er hun stadig ramt og ked af Daniels reaktion på beskeden om graviditeten.

En af dem, der har taget Sheila-Marias parti, er den noget mere kendte reality-diva Irina Babenko. På sin meget læste blog beskriver hun sagen i detaljer, ligesom man også kan læse Sheila-Marias oprindelige Facebook-brev til sine venner og følgere, hvor hun forsøgte at fortælle sin version af den kedelige hændelse.
Derudover har Irina lagt adskillige sms-konversationer mellem Daniel og Sheila-Maria op.

LÆS HISTORIEN OG IRINAS BLOGINDLÆG HER.

Sheila-Maria: Klumpen skulle lige sluges
Sponsoreret indhold