Paprika Steens eksmand: Hun danser godt

Paprika Steens eks er klar til at heppe på hende i aften

Paprika Steens eks er klar til at heppe på hende i aften

Foto: Claus Poulsen
Om kort tid kridter den populære skuespiller og filminstruktør Paprika Steen danseskoene i Vild med dans sammen med partneren Mads Vad - og der er masser af støtte at hente på tilskuerrækkerne. Her har skuespillerindens eksmand, filmproducent Mikael Rieks, nemlig taget plads sammen med sønnen Otto for at støtte og heppe på Paprika Steen og hendes partner.

- Jeg har set hende danse før og danset med hende før. Og der er det bestemt hende, der har gjort det smukkest af os to, siger Mikael Rieks til SE og HØR og tilføjer, at han er en smule overrasket over, at Paprika Steen har valgt at takke ja til udfordringen.

- Jeg synes, det er modigt af hende at stille op, og jeg tror, at hun har gjort det for at prøve nogle grænser af, siger Mikael Riecks til SE og HØR, inden sønnen Otto tilføjer:

- Jeg har set hende danse mange gange i køkkenet.Danserne er klar til at give den gas i aften (Foto: Claus Poulsen)


LÆS OGSÅ: Joey Moe underholder i aften i Vild med dans

I aften er anden udsendelse af TV2s populære danseprogram, og Tine Baun og Frederik Nonnemann, Thomas Wivel og Katrine Bonde samt Besir Zeciri og Mie Moltke skal forsøge sig med vals, mens Paprika Steen og Mads Vad, Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard og USO og Jenna Bagge danser cha-cha-cha.

Det par, der får færrest stemmer i aften, skal i omkamp. Det bliver mod politiker Astrid Krag og partneren Thomas Evers Poulsen, som i sæsonpremieren i fredags ikke imponerede nok med deres vals.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close