Oscar-vinder viser struttende mave frem i kendt magasin

(Foto: Scanbox)

Røde løbere, store gallakjoler og filmoptagelser bliver snart sat på pause for Hollywood-stjernen Natalie Portman, der er gravid med barn nummer to.

Den Oscar-vindende skuespillerinde blev første gang spottet med en lille babybule i september sidste år ved filmfestivalen i Venedig, og siden er maven vokset og vokset.

I det nyeste nummer af magasinet Vanity Fair viser den 35-årige skuespillerinde nu sin højgravide mave frem.

På et billede inde i bladet kan man se Natalie Portman, der kun har et stofklæde viklet om sig, mens hun holder på sin struttende og bare mave.

Dermed følger skuespillerinden, der er aktuel i filmen "Jackie", i fodsporene på skuespillerinden Demi Moore, som viste sin gravide mave frem på en ikonisk forside i selvsamme magasin i 1991.

Skuespillerinden Natalie Portman danner par med den franske koreograf Benjamin Millepied, og sammen har de sønnen Aleph på fem år, der kan se frem til at blive storebror snart.

Selv om rygterne om graviditeten allerede svirrede i september, gik der flere måneder, før Natalie Portmand og husbonden bekræftede, at hun var i lykkelige omstændigheder.

Siden har "Black Swan"-stjernen fortalt om graviditeten i talkshowet "Ellen". Her fortalte hun showets karismatiske vært, Ellen DeGeneres, at de spændte forældre ikke kender kønnet på den lille ny.

Se billedet her.

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close