Nyheder 30. april 2014

Original trio tilbage til Star Wars

Oprindelige skuespillere på rollelisten
Den originale trio Star Wars
Den originale trio Star WarsMillioner af Star Wars-fans over hele verden ser frem til slutningen af år 2015. Der fortsætter sagaen om stjernekrigen nemlig, når "Star Wars: Episode VII" får premiere.

LÆS OGSÅ: Ny Star Wars-film på vej

Og i dag er der gode nyheder til kultfilmenes massive fanskare. Nyhedsbureauet Reuters kan nemlig berette, at tre af hovedrolleindehaverne fra de originale Star Wars-produktioner er at finde på rollelisten, når det syvende kapitel af den storslåede fortælling skal optages.

De tre skuespillere er Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill.George Lucas skabte det populære Star Wars-univers. (Foto: All Over)

Filmens instruktør, J.J. Abrams, er lykkelig over, at det kunne lade sig gøre at samle netop de skuespillere til den nye film.

- Det er både spændende og meget surrealistisk, at den fantastiske besætning fra de oprindelige film arbejder sammen med de nye skuespillere for igen at bringe liv i Star Wars-universet, udtaler Abrams i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Samuel L. Jacksom spiller ikke kostbar

Oprindeligt spillede Harrison Ford den arrogante rumcowboy Han Solo, mens Carrie Fisher gjorde sig som den smukke prinsesse Leia, og Mark Hamill havde rollen som den sympatiske kriger Luke Skywalker. Det er endnu ikke offentligt kendt, om trioen endnu engang indtager de samme roller.

Sponsoreret indhold