Nyheder 18. marts 2016

Jes Dorph: Opereret i skærmen

Jes Dorph-Petersen under kniven: TV2’s populære ”Go’aften”-vært har fået et mini-indgreb – både for at se bedre ud og for at forebygge sygdom

Når man aften efter aften brager ud i folks stuer med hele ansigtet i knivskarp digital kvalitet, er det rart, at man ser nogenlunde ud.

Det synes i hvert fald TV2’s 56-årige ”Go’aften Danmark”- vært Jes Dorph, som nu har taget konsekvensen og fået lavet et kosmetisk indgreb. Jes har fået fjernet et modermærke under venstre øje.

– Jeg var hos lægen for at få tjekket brune mærker, og så sagde han, at det der kan vi da godt fjerne af kosmetiske grunde, og så for at være sikker på, at der ikke er noget farligt i det, fortæller Jes Dorph-Petersen til SE og HØR.

Den tidligere Mr. News, der vendte tilbage til TV2 efter tre år som fodboldvært på Champions League, fortæller, at indgrebet gik godt. – Det tog to minutter.

Det var primært af skønhedsmæssige årsager og så også for en sikkerheds skyld.

- Sådan nogle brune mærker kommer med alderen, siger skærmansigtet, som kan glæde sig over, at han efter sin skilsmisse sidste år nu ikke bare har fået ny hud, men også en ny kæreste i freelancesminkøren Mai-Britt Haurholm.

Her er den "nye" Jes til Årets TV-GULD (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold