Omar Marzouk: Rimelig bøsset at invadere et andet land

Omar Marzouk kommenterer hvad han opfatter som EU-ledernes hykleri omkring Krim-krisen.

Omar Marzouk kommenterer hvad han opfatter som EU-ledernes hykleri omkring Krim-krisen.

Foto: Peter Grosen- Det eneste som kan stoppe Putin, er at fortælle ham ved det kommende G8-møde, at det er rimlig gay at indvadere et andet land.

Omar Marzouk tjener kassen på boligsalg

Sådan skriver stand up-komikeren Omar Marzouk mandag på sin Facebook-væg i en kommentar til den højspændte Krim-krise, hvor Rusland i weekenden via indsatte tropper har taget mere eller mindre kontrol med den ukrainske halvø, der er på størrelse med Belgien.

Det er dog slet ikke sikkert, at det homofobiske kort mod Putin kan spilles, da meget tyder på, at G8-mødet i juni i Sochi bliver aflyst, såfremt Rusland fortsætter sin hidtidige fremfærd over for Ukraine.

Før denne kommentar var Marzouk ude med riven efter EU's ledere for at optræde hyklerisk i forhold til Rusland.

- Det klar for tidligt at indføre sanktioner mod rusland, der går lige et par dage endnu, vi skal lige opfinde de teknologier som kan erstatte de 20 % af europas gas som vi får fra russerne, skriver Marzouk.

De fleste af de, der kommenterer Marzouks indlæg er enige med komikeren, men enkelte mener også, at Marzouk er med til at sprede fordomme om alle russere.

Grand Prix-stjerne dater Marzouks ekskone

Således skriver Heidi Lund:

- Omar skærer alle russere over en kam og kalder dem homo-hadske. Det er fordom på fordom..., skriver Heidi Lund.

Omar Marzouk har hverken svaret på de indlæg, der bakker ham op, eller de indlæg som forholder sig kritisk til hans kommentarer til Krim-krisen.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close