Nyheder11. februar 2014

Omar Marzouk: Tjener kassen på boligsalg

Komikeren scorer svimlende 3,6 millioner mere end købsprisen
Omar Marzouk er lige pludselig en meget rig mand
Omar Marzouk er lige pludselig en meget rig mand
 Foto: Claus PoulsenKomikeren Omar Marzouk ses sjældent uden et stort, varmt smil på læben, og nu kan han smile endnu bredere.

Han har nemlig fået solgt sin luksuslejlighed i det indre København på blot 82 dage. Det viser nye tal fra tinglysningen, skriver kendte.boliga.dk.

Og mens andre boligsælgere må kæmpe for at holde skindet på næsen, kan Omar Marzouk grine hele vejen ned til banken.

De 149 kvadratmeter københavneridyl er nemlig blevet solgt for intet mindre seks millioner kroner. Og det er hele 3,6 millioner mere, end hvad komikeren gav for lejligheden, da han købte den i 2004.

Grand Prix-stjerne: Dater Omar Marzouks ekskone

Omar Marzouk satte herligheden til salg for 6.750.000 kroner for fem måneder siden, og der er dermed givet et ret stort afslag. Men mon ikke den sjove herre alligevel er godt tilfreds med handlen.

De nye ejere kan udover æren af at bo i dansk-egypterens gamle hybel nyde godt af både tagtarrasse, elevator til døren og to badeværelser - det ene med spa.

Omar Marzouk gik forrige år gennem en skilsmisse fra moren til sine to børn, men nu kunne det tyde på, at komikeren er på vej videre. I hvert fald er parrets tidligere fælles hjem nu nogle andres.

Sarah Zobel og Burhan G. sælger lejligheden

Sponsoreret indhold