Nyheder30. maj 2017

Se billedet: Oliver Bjerrehuus er blevet far igen

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har budt deres lille ny velkommen til verden i går
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oliver.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard er blevet forældre endnu en gang.

Det tidligere kærestepar, der har døtrene Sigga og Hannah i forvejen, kunne i går byde deres lille søn velkommen til verden.

Det afslører Gunnvør Dalsgaard på sin Instagram-profil.

- I går kom denne lille bandit endelig til verden, og han er fuldstændig perfekt, skriver Gunnvør til sit billede af den lille ny.

Artiklen fortsætter efter billedet

Oliver og Gunnvør overraskede det meste af Danmark, da de i slutningen af sidste år afslørede, at de skulle have endnu et barn sammen.

Det var nemlig flere år siden, at de havde været sammen som par sidst. Graviditeten kunne man blandt andet følge i programmet "Forsidefruer" på TV3, et program, som Oliver bestemt ikke var fan af, at Gunnvør deltog i.

- Det er et samarbejde, og det er vi indstillet på. Det her var et kærlighedsbarn, det var ikke en ups. Hun spurgte om, jeg ville lave et barn mere på hende, har Oliver efterfølgende fortalt i radioprogrammet "Det' vi taler om".

Også Gunnvør har fortalt om det lidt specielle ved, at hun nu skal have endnu et barn med eksen.

- Jeg har altid gerne ville have mange børn, og jeg elsker at være mor. Jeg synes, det ville være en stor ting at få børn med en anden mand og bringe en ny mand ind i vores liv, så det er dejligt, at Oliver gerne ville det igen på en lidt anderledes måde. Børnene bor hos mig. Oliver er der på sidelinjen, og så får vi det til at fungere ud fra det. Jeg ved, hvad jeg går ind til, har hun fortalt til Ritzau Fokus.

Med den lille ny er Oliver Bjerrehuus nu far til fire. Udover de tre børn sammen med Gunnvør Dalsgaard, så har han også sønnen Oscar fra et tidligere forhold.

Her fra SE og HØR skal lyde et stort tillykke til de nybagte forældre.

Se flere billeder af Oliver og Gunnvør i galleriet herunder

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard

Sponsoreret indhold