Nyheder20. december 2016

Oliver Bjerrehuus afslører kønnet: Det bliver en ...

I radioprogrammet "Det, vi taler om" fortalte den vordende far Oliver Bjerrehuus, at han og Gunnvør venter en lille dreng
https://imgix.seoghoer.dk/media/c95cbec28feb418095c31cdab0659f5f.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør er i forvejen forældre til døtrene Sigga og Hannah, og forleden kom det frem, at on/off-parret venter deres tredje fælles barn.

Modellen på 41 år har desuden sønnen Oscar fra forholdet til Anna von Lindholm.

Og nu kan Oliver godt begynde at kigge efter drengenavne igen, for han og Gunnvør bliver nemlig forældre til en søn, når hun har termin i 2017. Det afslørede Oliver i radioprogrammet "Det, vi taler om" fredag eftermiddag.

- Vi var til scanning i går, og jeg så den lige nedefra. Det var sådan en 3D-scanning, og det er helt sindssygt. Det ser jo så vildt ud. Der var en tissemand. Jeg skal have en fucking dreng. Det er Gunnvørs første dreng. Er det ikke helt vildt at lave to piger og så en dreng? Hvor sej er jeg egentlig... fortæller Oliver i programmet, hvor han desuden aafslører, at de ikke bor sammen.

- Det er et samarbejde, og det er vi indstillet på. Det her var et kærlighedsbarn, det var ikke en ups. Hun spurgte om, jeg ville lave et barn mere på hende, uddyber Bjerrehuus, der snart kan kalde sig far til fire.

Se endnu flere fotos af Oliver Bjerrehuus her:

Oliver Bjerrehuus' mange tatoveringer

Sponsoreret indhold