Nyheder26. januar 2017

Ole Stephensen springer ud som politiker: Vil i Folketinget

TV-vært Ole Stephsen springer ud som politiker og stiller nu op som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti. Der er behov for politikere, der kender til det virkelige liv, forklarer Ole Stephensen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ole_stephensen.jpg
 Foto: All Over

Vi lærte ham første gang at kende, da han sammen med Jarl Friis Mikkelsen slog igennem med de populære karakterer Walter og Carlo i 1980’erne.

Vi kender ham for alvor fra hans tid som vært på det store fredagsshow ”Eleva2oren” – og så husker vi ham ikke mindst som morgenfrisk og dygtig vært på ”Go’ morgen Danmark”, hvor han sørgede for at give danskerne en god start på dagen.

Og nu kaster TV-vært og journalist Ole Stephensen sig ud i et nyt eventyr. Han stiller nu op som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti, afslører han overfor TV 2.

Ole Stephensen mener, at der er brug for politikere, er kender til det virkelige liv.

- Det er begyndt at irritere mig, at der er så langt fra den virkelige verden til den politiske. Jeg er 61 år i dag - og så kan én med min alder og erfaring måske få det tættere på. Jeg vil gerne have tingene skal være lidt enklere, forklarer Ole Stephensen til TV 2 og tilføjer:

- Jeg kiggede alle partiprogrammer igennem. Jeg har fundet det parti, som jeg er MINDST uenig med, siger den 61-årige vært – og kommende politiker – til TV 2.

Ole Stephensen stiller op for Det Konservative Folkeparti, som han har været medlem af siden sidste år.

I aften bliver han opstillet som kandidat på et møde i Taastrup, hvis han bliver accepteret af kredsens medlemmer.

Sponsoreret indhold