Nyheder20. marts 2013

Masterchef: Ole Stephensen fejler totalt

Det er hylende morsomt, når TV-manden forsøger sig med at lave en flødebolle
Ole Stephensen forsøger at gemme sig selv og sin flødebolle i aftenens udgave af "Masterchef".
Ole Stephensen forsøger at gemme sig selv og sin flødebolle i aftenens udgave af "Masterchef".
 Foto: Claus PoulsenFem, fire, tre...

Deltagerne kommer løbende en efter en med deres tallerkener op til dommerbordet.

to...

Foran Thomas Herman står fire forsøg på en flødebolle.

En...

Dommeren er nået til bunds i nedtællingen, men Ole Stephensen og hans flødebolle mangler. TV-Manden ligger og gemmer sig bag bordet.

Og det har han god grund til. Se, hvorfor i klippet nederst i artiklen.

Vil du vinde et møde med Masterchef'erne?

I den første semifinaleuge er det udover skuespiller og instruktør Søren Fauli også TV-værten Ole Stephensen, sangfuglen Julie Berthelsen, radio-vært og stand up-komiker Martin Veltz og Kristian Humaidan, der er kendt som UFO fra UFO Yepha, der steger og braiserer. Cykelrytteren Michael Rasmussen og designeren Christina Hembo er allerede elimineret.

Efter den første runde, ryger tre i farezonen og derefter er der én, der må smide forklædet og forlade konkurrencen. Kan du gætte hvem? Så giver seoghør.dk og TV3 dig muligheden for at deltage i lodtrækningen om følgende præmier:

Dagspræmien
Hver dag trækker TV3 en vinder af et originalt "Masterchef"-forklæde. Forklædet er i en lækker kvalitet og har en værdi af 400 kroner. Og det allerbedste - forklædet skærmer dig for pletter på tøjet, når du selv kaster dig ud i madlavningen derhjemme.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/64f855ff446743dbb306e2af01c04379.jpg


Denne uges syv semifinalister i de flotte forklæder, som seoghør.dks læsere nu har chance for at vinde.(Foto: TV3)

Hovedpræmien
Blandt alle rigtige besvarelser i seoghør.dks og TV3s "Masterchef"-konkurrence trækker TV3 en heldig vinder, som får mulighed for at komme med til optagelserne i "Masterchef"-studierne på Amager i København.
Her vil den heldige vinder og en ledsager få en rundtur i selve studiet og et eksklusivt kig bag kulisserne. I er med fra morgenstunden, når de sidste forberedelser gøres inden optagestart og følger med, når kameraerne tændes, og deltagerne jonglerer med knive, potter og pander for at imponere "Masterchef"-dommerne mest muligt.
Fra balkonen følger vinderen og ledsageren, hvordan dagens udfordring i "Masterchef" udfolder sig og ser samtidig, hvordan professionelle tv-folk arbejder koncentreret for at lave det bedst mulige program til TV3-seerne. Til sidst vil der være mulighed for at få taget nogle billeder med en af de kendte deltagere eller dommerne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at sende dit gæt på hvem der ryger ud i aften til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Har du spørgsmål til konkurrencen, skal du skrive til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Du kan se, om du har gættet rigtigt, når aftenens udsendelse ruller over skærmen kl. 19.00 på TV3. Vinderne får direkte besked fra TV3.

Husk, at du igen i morgen har mulighed for at deltage i konkurrencen, når vi viser dagens klip fra "Masterchef".Fik du set Martin Veltz svine Søren Fauli til?

Sponsoreret indhold